Ce avere are, în realitate, Ludovic Orban și câți bani a încasat în ultimul an

Bugetul.ro vă prezintă astăzi informații legate de averea premierului Ludovic Orban. Potrivit celei mai recente declarații de avere, verificate de Bugetul.ro, premierul Ludovic Orban locuiește în județul Ilfov, acolo unde deține împreuna cu soția, Mihaela Orban, o casă de vacanță cu suprafața de 200 de metri pătrați.

Ludovic Orban deține 50% din această locuință, iar restul de 50% aparține soției sale. Aceasta a fost dobândită în anul 2014 printr-un contract de vânzare-cumpărare.

De asemenea, premierul a completat că deține și un autoturism Volkswagen Passat, fabricat în anul 2007 și a declarat că nu deține metale prețioase, obiecte de artă sau bijuterii.

La capitolul bani în conturi bancare, Orban a completat că soția sa deține 5.517,57 euro la Raiffeisen Bank și 8.259,59 euro la BCR.

De asemenea, acesta deține 27.059,20 euro lei la Unicredit Bank.

Familia Orban nu are, potrivit documentului, împrumuturi luate de la bănci.

În ceea ce privește veniturile, Ludovic Orban a încasat în anul fiscal 2019 bani pentru consultanță tehnică de la SCP Doru Trăilă și Asociații, suma de 90.239lei net, iar fin funcția de prim-ministru al României a încasar 27.320 de lei net.

Potrivit declarației de avere a ministrului, Mihaela Orban nu a avut venituri în anul fiscal încheiat.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare