sursa foto:  Inquam Photos/George Călin

Cine e omul lui Nicușor Dan din AUR – A fost membru fondator USB, USR, iar apoi a trecut la partidul lui George Simion

Alianța pentru Unirea Românilor, formațiunea prezidată de George Simion, este marea surpriză a alegerilor parlamentare din anul 2020.

AUR-ul a intrat în Parlamentul României, deși foarte puțini persoane îi dădeau șanse. Unul dintre oamenii propulsați în Parlament este Antonio Andrusceac.

Antonio Andrusceac este unul dintre oamenii împreună cu care Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a pus bazele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB).

Același Andrusceac a fost membru fondator și al USR. După alegerile locale din 2016, Antonio Andrusceac a fost consilier local la Primăria Sectorului 4.

Absolvent de teologie, Antonio Andrusceac nu a mai avut o viziune comună cu actuala conducere a USR, fiind tras pe linie moartă de tabăra Barnistă.

În urma neînțelegerilor, în iulie 2020, Andrusceac a trecut la Alianța pentru Unirea Românilor. Bugetul.ro a anunțat, în exclusivitate, mutarea.

Decizia mea a venit în urma unor discuţii pe care le-am avut de multă vreme în ideea de a uni dreapta politicii româneşti, dar şi valorile creştine, credinţa în tradiţiile naţionale, familia şi libertatea pentru toţi, a declarat Andrusceac, la acea vreme.

„Alianţa noastră e a tuturor românilor şi trebuie să fie opoziţia reală pe care românii nu au avut-o în ultimii 30 de ani ani. Din păcate, întotdeauna am fost forţaţi să alegem răul cel mai mic. De data asta, prin reprezentanţii AUR, prin românii dina fara sistemului care candidează putem, în sfîrşit, să alegem oameni care ne reprezintă”, spunea și George Simion, copreşedinte AUR.

La alegerile din 6 decembrie, Antonio Andrusceac a candidat la Camera Deputatilor, în Circumscripția nr. 4, Bacău.

Vezi și

Veste bună pentru acești români! Câți bani vor primi de la Guvernul României

Avocatul Gheorghe Piperea solicită demisia lui Klaus Iohannis: ‘Primul care ar trebui să demisioneze’

Diferențe uriașe! Cu cât este mai mare salariul unui parlamentar decat al unui român de rând

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare