EXCLUSIV Lovitură dură încasată de Dan Barna! Plecări ‘grele’ din USR

Dezvăluire Bugetul.ro. Lovitură grea încasată de Dan Barna și USR. 

Cinci consilieri locali de București părăsesc echipa Barna, pentru a se alătura noii forțe politice, informează surse ale Bugetul.ro.

Potrivit surselor Bugetul.ro, 5 consilieri USR conservatori se vor transfera la AUR, dintre care și liderul consilierilor sector 4, fondatorul USB și USR, Antonio Andrusceac.

Transferul lui Andrusceac, oficializat

De altfel, transferul lui Andrusceac a fost deja oficializat de către Alianța pentru Unirea Românilor.

Partidele care s-au constituit recent în România au înţelegeri cu partidele aflate la putere în ultimii 30 de ani, prin rotaţie, ceea ce a dezamăgit atât electoratul, cât şi politicieni care au sperat că acestea reprezintă forţe proaspete şi de încredere. Este şi cazul aripii creştin-democrate, conservatoare din USR, iar în acest context, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a anunţat că singurul politician care s-a aflat în permanenţă în opoziţie faţă de edilul Sectorului 4, Daniel Băluţă, Antonio Andrusceac, s-a alăturat AUR.

Membru fondator al USB şi USR, Antonio Andrusceac a explicat că a decis să intre în Alianţa pentru Unirea Românilor pentru că este o construcţie nouă în care este încurajată afirmarea şi apărarea valorilor tuturor românilor.

„Decizia mea a venit în urma unor discuţii pe care le-am avut de multă vreme în ideea de a uni dreapta politicii româneşti, dar şi valorile creştine, credinţa în tradiţiile naţionale, familia şi libertatea pentru toţi”, a declarat Andrusceac.

„Alianţa noastră e a tuturor românilor şi trebuie să fie opoziţia reală pe care românii nu au avut-o în ultimii 30 de ani ani. Din păcate, întotdeauna am fost forţaţi să alegem răul cel mai mic. De data asta, prin reprezentanţii AUR, prin românii dina fara sistemului care candidează putem, în sfîrşit, să alegem oameni care ne reprezintă”, a subliniat George Simion, copreşedinte AUR.

Înregistrarea video de la conferinţa de presă poate fi accesată AICI

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare