sursa foto:  Pixabay.com

Cine este câștigătorul marelui premiu de 7,3 milioane de euro la Loto 6/49! Bărbatul nu și-a revendicat încă premiul!

Duminică, 25 februarie 2024, Loteria Română a anunțat că marele premiu la extragerea Loto 6/49, în valoare de 7,32 milioane de euro, a fost câștigat. Citiți în continuare cine este fericitul câștigător al acestui premiu fabulos. 

Seara zilei de duminică va rămâne pentru totdeauna în amintirea românului care a câștigat marele premiu la extragerea Loto 6/49, în valoare de 7,32 milioane de euro. La două zile de la momentul anunțului făcut de Loteria Română, norocosul câștigător nu și-a revendicat încă premiul uriaș.

(CITEȘTE ȘI: Salariu de 30.000 de euro! Experiența nu este necesară- Ce posturi sunt disponibile)

Cine este câștigătorul marelui premiu de la extragerea Loto 6/49

Biletul norocos, care a costat doar 24,50 lei, a fost jucat la o agenție din cartierul Trivale, din Pitești. Argeșeanul a nimerit numerele norocoase la Loto 6/49 și a câștigat astfel premiul de 7,32 milioane de euro. Conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor de tip loto tradițional, câștigătorul are la dispoziție 90 de zile începând cu data tragerii pentru a-și prelua câștigul.

„La tragerea Loto 6/49 de astăzi, 25 februarie 2024, s-a câștigat premiul de categoria I în valoare de 36.450.832,24 lei (peste 7,32 milioane de euro). Biletul norocos a fost jucat la agenția 03-029 din Pitești, județul Argeș și a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, prețul biletului fiind de 24,50 lei”, se arată în comunicatul Loteriei Naționale.

Sorin Constantinescu a dezvăluit care este secretul extragerilor Loto 6/49

Sorin Constantinescu, cel care a ocupat funcția de consilier al Directorului General din cadrul Companiei Nationale Loteria Română și a fost președinte al Asociației Organizatorilor de Cazinouri din țara noastră, a vorbit recent prin intermediul rețelelor de socializare despre extragerile din cadrul Loteriei Române.

Mai exact, acesta a explicat care sunt șansele pe care le are un român să câștige la Loto 6/49. Sorin Constantinescu a subliniat că nu există nicio schemă prin care cineva să poată ghici numerele câștigătoare, aceasta fiind doar o chestie bazată strict pe noroc. Astfel, Constantinescu a făcut un avertisment referitor la cei care se erijează în cunoscători ai unor scheme care vă pot garanta câștigul la Loto.

De ce se câștigă atât de greu la Loto

„În ultima vreme pe TikTok au apărut tot felul de guru care vă dau numerele câștigătoare la Loto 6/49, vă spun ce combinații, ce variante există. Este o mare prostie, este doar un joc noroc. Nu s-a născut persoana care să știe vreo schemă de câștig la Loto. La 6/49 sunt 13.980.000 de variante, adică șansa voastră de câștig la premiul cel mare este 1 împărțit 13.980.00. Asta înseamnă 0 virgulă șapte de 0 iar ultima cifră este 7. Deci sunt 14 milioane de variante posibile pentru premiul cel mare, deci șasa de câștig este extrem de mică.

De ce se câștigă atât de rar este întrebarea pe care și-o pune toată lumea. Pentru faptul că au mărit foarte mult prețul unei variante, acum este vreoi 5 lei, îaninte era doar 1 leu. Astfel, din cele 14 miliaone de variante posibile, când era varianta ieftină se jucau aproximativ 10 sau 12 milioane. De exemplu, dacpă am avea într-o căciulă 14 bilete, iar din acestea 10 sau 12 ar fi câștigătoare. Astfel, șansa să se câștige este foarte mare. Acum în schimb, din cele 14 milioane doiar 3 sau 4 milioane de variante maxim. Adică din cele 14 bilete din căciulă, doar 3 sau 4 sunt câlștigătoare. În aceste condiții este foarte puținj probabil să extragi biletul câîștigător. Din acest motiv se câîștigă așa rar la Loto 6/49.”, a explicat Sorin Constantinescu pe TikTok.

(NU RATA: Schimbare pentru clienții Revolut Bank! Colosul anunță primul său produs de economisire cu dobândă uriașă)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare