sursa foto:  rfi.ro

Cine se află în spatele demiterii lui Eugen Teodorovici și care a fost adevăratul motiv pentru care a fost demis

Eugen Teodorovici a fost numit consilier onorific al prim-ministrului printr-o decizie a lui Mihai Tudose din 4 iulie, dar se pare că a stat doar câteva zile în această funcție, fiind demis imediat după declarațiile făcute în legătură cu impozitarea bisericii.

Întrebat care este poziția sa legat de propunerea de impozitare a Bisericii, Tudose a spus: „Demiterea domnului Teodorovici e punctul meu de vedere”.

Mihai Tudose susține că Teodorovici a înțeles greșit funcția de consilier și s-a transformat în purtător de cuvânt, menționând că el nu a fost de acord cu majoritate ideilor lansate de acesta.

„Domnul Teodorovici a fost colaboratorul meu și am crezut că putem colabora pe consultanță, dacă doriți, la ceea ce dumnealui se pricepe pe financiar-fiscal. Numai că domnia sa a înțeles greșit și s-a transformat într-un purtător de cuvânt și au înțeleg că ideile pe care domnia sa le are să le aflu de la el, nu prin intermediul presei, mai ales eu nefiind de acord cu cel puțin majoritatea dintre ele”, a adăugat Tudose, potrivit Agerpres.

El a mai spus că a semnat vineri dimineață decizia de eliberare a lui Teodorovici din funcție.

Eugen Teodorovici a fost numit consilier onorific al prim-ministrului printr-o decizie a lui Mihai Tudose din 4 iulie. Activitatea lui Teodorovici în această calitate este neremunerată, conform deciziei șefului Guvernului. Eugen Teodorovici a propus, în 14 iulie, impozitarea unor activități economice ale Bisericii Ortodoxe Române (BOR), urmând ca banii să fie direcționați strict către proiecte sociale, precum construirea de orfelinate sau reabilitarea de școli. Teodorovici a fost eliberat din funcție deoarece, conform unor surse oficiale, acesta nu a respectat „disciplina comunicării” de la nivelul Executivului.

Vezi și Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

Acuzații fără precedent! Pentru cine ar lucra serviciile secrete românești și ce legătură ar avea Iohannis cu asta

Simona Halep dă lovitura! Ce afacere de milioane de euro va pune pe roate campioana

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.