sursa foto:  antena3.ro

Contre între Marcel Ciolacu și Clotilde Armand! ‘Noaptea Sectorul 1 e patria șobolanilor’ vs. ‘Domn’ Marcel… îmi pare tare rău că n-ați mai găsit diamante în Sectorul 1′

Contre între președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, și primarul USR al Sectorului 1, Clotilde Armand.

Marcel Ciolacu acuză că Sectorul 1, condus de Armand, este „patria șobolanilor” noaptea și că a găsit 8 pubele de gunoi în mijlocul străzii și-n mijlocul zilei, chiar lângă Sala Palatului.

În replică, Clotilde Armand i-a transmis că-i pare rău că n-a mai găsit „diamante”, făcând aluzie la fostul primar Daniel Tudorache.

Ce spune Ciolacu:

„8 pubele pline ochi, tronând nederanjate în soare, în mijlocul zilei și-n mijlocul străzii, chiar lângă #SalaPalatului, mi-au amintit că doamna Clotilde Armand m-a provocat la o plimbare prin București.

De ce nu? – mi-am zis. Trebuie să fie multe de văzut în #Sectorul1, odată cel mai frumos sector al Bucureștiului.
Am ales totuși să mă plimb ziua, noaptea Sectorul 1 e patria șobolanilor. N-am ales traseul propus de doamna Armand, știind că toți cei care au urmat-o regretă acum enorm încrederea acordată doamnei.

Am pornit așadar în plimbare într-o tăcere asurzitoare – niciun zgomot de șantier, nicio schelă pe vreun bloc nereabilitat termic sau la o școală sau grădiniță, la oricare dintre investițiile cele promise în urmă cu doi ani. Nimic din cele cu care vă lăudați pe Facebook, nu există în realitate, doamnă Armand!

Cu toate acestea, de unde atâtea deșeuri din construcții pe #DrumulStegarului, doamnă? Știu, veți spune că am ales o zona de periferie, plină de tone de gunoi, doar ca să vă ponegresc. E drept, Drumul Stegarului e departe, dar pe unde altundeva să ne plimbam dacă Promenada VERDE, promisă în campanie, e doar o vorbă goală și restul gunoi? ☹
Să ne plimbăm pe străzi, prin cartiere, doamnă Armand? E la fel! Sacii de gunoi stau de zile întregi pe #StradaPajurei 7A, pe #Nadeș e mai rău decât pe Stegarului. În capăt, pe #StradaMânăstireaDealul, gunoi. După colt, pe #BucureștiiNoi 202, iar gunoi. În față la SNSPA, pe #Bld.Expozitiei 30, alți saci de gunoi. Practic, oriunde ai merge, ceea ce odată se numea Sectorul Verde este acum plin de mult praf, bănci și coșuri de gunoi rupte sau lipsă și, peste toate, multă, foarte multă mizerie. Un Sector al gunoaielor! ☹☹

Las mai jos fotografiile făcute în plimbare. Nu pentru dumneavoastră, cei care locuiți în Sectorul 1 și care vă izbiți zi de zi de munții de gunoaie. Ci pentru doamna Armand care, neobișnuită să meargă pe stradă, poate va vedea strada aici, pe Facebook.
P.S. Nu vă mulțumesc pentru invitație, doamnă Armand! Deși incompatibilă cu funcția publică pe care o dețineți, plimbarea făcută mi-a arătat un lucru clar: că sunteți perfect compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul și cu risipa. Probabil îi urâți extrem de mult pe locuitorii acestui Sector încât să-i pedepsiți atât de rău! ☹☹☹”.

Replica lui Clotilde Armand:

„A ieșit Marcel Ciolacu la plimbare (n-a avut curaj să accepte provocarea mea să mergem împreună) și-a văzut ceea ce a produs PSD cât timp a guvernat și jefuit Sectorul 1.

Domn’ Marcel… îmi pare tare rău că n-ați mai găsit diamante în Sectorul 1. A mai rămas puțin gunoi de ridicat după PSD. O să-l ridicăm definitiv și vom curăța orașul nostru de mizeria în care l-ați lăsat”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare