sursa foto:  gsp.ro

Ciolacu, atac devastator: ‘De patru luni vă spunem clar și răspicat: guvernați, nu mai furați! Șmecherii PNL s-au îmbogățit pe trei generații’

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a lansat acuze dure în plenul Camerei Deputaților la adresa premierului Ludovic Orban ‘ați ținut românii închiși în case și ați distrus economia, în timp ce șmecherii PNL s-au îmbogățit pe trei generații ‘.

„Domnule prim-ministru, de patru luni vă spunem clar şi răspicat: guvernaţi, nu mai furaţi! Aţi profitat cu mult tupeu ca să vă îndestulaţi toţi clienţii politici. Aţi sfidat pur şi simplu suferinţa românilor, aţi sfidat cu neruşinare restricţiile impuse oamenilor de rând. Pentru dumneavoastră personal nu au existat reguli şi lege.

Aţi ţinut românii închişi în case şi aţi distrus economia, în timp ce şmecherii PNL s-au îmbogăţit pe trei generaţii. Domnule Orban, trebuia să fiţi apărătorul sănătăţii românilor, dar aţi fost interesat doar de bani, aţi reprezentat doar interesele marelui stomac liberal pe care l-aţi hrănit cu sute de milioane de euro prin contracte fără licitaţie în dispreţul legii şi al bunului simţ.

Toate fărădelegile dumneavoastră încep să iasă la iveală una câte una. Este suficient să deschideţi orice ziar sau post tv, mai nou puteţi să vă inspiraţi din comunicatele DNA, o să găsiţi suficiente exemple care ar putea să vă trimită prietenii politici cel puţin 100 de ani la puşcărie”, a spus Ciolacu, la „Ora prim-ministrului”, în plenul Camerei Deputaţilor.

El a adăugat că, imediat după ce s-a instalat starea de urgenţă, „toată România a aflat cu uimire că o bucătăreasă din Giurgiu, care deţinea o afacere cu spirtoase, urma să umple ţara cu măşti”.

Citește și:

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea rebranduire a Poliției Române! Au fost trimise în misiune!

Situație dezastruoasă în interiorul DNA. Este pe cale de a se prăbuși bastionul împotriva corupției din România?

Mega-lovitură! Contracte cu dedicație pentru ‘băieții deștepți’ din PNL

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare