sursa foto:  Facebook

Cioloș a dat cărțile pe față! Din ce trăiește fostul premier

Fostul premier al României, Dacian Cioloș, a dat cărțile pe față. Politicianul a dezvăluit din ce trăiește acum, când nu are niciun serviciu.

Ex-prim-ministrul susține că în prezent se întreține din banii pe care i-a acumulat în perioada în care a fost comisar european și avea o indemnizație pe măsura funcției.

Întrebat la Digi FM din ce trăieşte azi, Dacian Cioloş a răspuns: „Din rezervele pe care le-am acumulat din banii pe care i-am pus deoparte cât timp am fost comisar european şi cât am avut un salariu consistent. (…) Am convenit cu soţia să folosim acum banii ăştia ca să pot să mă dedic fără să am genul acesta de constrângeri şi fără să fac compromisuri. Sigur că n-o să ţină la infinit, dar atâta timp cât ne ţin curelele”.

„Mi s-a dat o indemnizaţie o perioadă dar am avut şi restricţii şi n-am avut voie să lucrez în sectorul privat în companii sau cu companii sau pentru companii sau în interesul unor companii care au interferenţă cu agricultura şi cu politica agricolă”, a mai spus Cioloş, conform News.ro

El a afirmat că soţia sa, care este tot inginer agro-economist, când a încercat să se angajeze în acest domeniu, nu a putut din cauză că el era comisar european.

Vezi și Un gigant american trage cortina peste fabrica din România! Se vor face disponibilizări în masă

O nouă mutare de proporții a fraților „Dedeman”! Au cumpărat sute de mii de acțiuni ale acestui jucător greu de pe piața locală

Hagi, atac nemilos la ”CEI DE SUS”: “Suntem niște gâze! Oamenii de sus impart România cum vor”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare