sursa foto:  fanatik.ro

Hagi, atac nemilos la ”CEI DE SUS”: „Suntem niște gâze! Oamenii de sus impart România cum vor”

Regele Hagi este revoltat de situația în care se află țara noastră. Acesta a avut de mai multe ori ieșiri nemiloase la adresa celor care au în mâini soarta României. Managerul tehnic de la Viitorul i-a atacat, din nou, pe cei care conduc țara. 

Toate angajarile se fac pe grade de rudenie, pe prietenii, iar sportul nu face excepţie. Nu se poate aşa ceva! Când de la punctul A la punctul Z nu faci bine şi nu este un parcurs sănătos, nu ai cum să faci sportivi care să lupte cu adevărat şi eficient pentru tine, pentru ţară. Aici este cea mai mare problemă. Cine ne conduce nu are noţiunea de mândrie naţională şi a construi oameni care să ducă acest brand de ţară.

Noi ceilalţi suntem nişte gâze. Oamenii de acolo, de sus, ne privesc ca pe nişte gâze. În rest, ei îşi fac ei jocurile lor. Îşi împart România cum doresc, iar noi nu mai contăm. Cel puţin pe sport suntem dezastru. Rar se face câte ceva. Vine cineva şi strigă faptul că sunt prea mulţi bani şi aşa mai departe. Statul finanţează politic, doar pe-ai lor”, a declarat Gică Hagi potrivit wall-street.ro.

Vezi și Traian Băsescu aruncă bomba! Cine i-a „INTERZIS” gigantului Dedeman să creeze 2.000 de locuri de muncă

EXCLUSIV! Răsturnare de situație! De ce a fost rechemat, de fapt, ambasadorul României din Costa Rica – Ce funcție va avea Ion Vîlcu

Mii de clienți LIDL au fost duși de nas- Gigantul avertizează: ”Nu participați”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare