sursa foto:  timponline.ro

O nouă mutare de proporții a fraților „Dedeman”! Au cumpărat sute de mii de acțiuni ale acestui jucător greu de pe piața locală

Aflați pe locul secund în topul celor mai bogați români, frații Dragoș și Adrian Pavăl dau o nouă lovitură. Proprietarii retailerului de bricolaj Dedeman au achiziționat sute de mii de acțiuni ale acestui gigant românesc.

Concret, frații „Dedeman” au cumpărat un pachet de circa 550.000 de acţiuni la transportatorul naţional de ţiţei, Conpet Ploieşti, şi au ajuns astfel la o deţinere de 7,4%, potrivit datelor raportate joi la bursă.

Conform zf.ro, valoarea pachetului la preţurile curente de tranzacţionare este de 72,3 milioane de lei. În ultima vreme, cei doi antreprenori au dat lovitură după lovitură.

Vezi și Traian Băsescu aruncă bomba! Cine i-a „INTERZIS” gigantului Dedeman să creeze 2.000 de locuri de muncă

Ei au achiziționat participaţii care au depăşit pragurile de deţinere de 5% din capitalul social la companii de importanţă strategică pentru România, cum ar fi Transelectrica sau Electrica – cel mai mare distribuitor de energie electrică.

Totodată, unele surse din piaţă susţin că fraţii Pavăl deţin acţiuni şi la Romgaz Mediaş, cel mai mare producător de gaze din România.

Vezi și Hagi, atac nemilos la ”CEI DE SUS”: “Suntem niște gâze! Oamenii de sus impart România cum vor”

EXCLUSIV! Răsturnare de situație! De ce a fost rechemat, de fapt, ambasadorul României din Costa Rica – Ce funcție va avea Ion Vîlcu

Mii de clienți LIDL au fost duși de nas- Gigantul avertizează: ”Nu participați”

EXCLUSIV! Scene de groază! Pacienți bătrâni și cu handicap, bătuți măr de un angajat! Cine vrea să îngroape cazul

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare