Claudiu Târziu neagă că a luat masa cu generalul Coldea și cu Vasile Dîncu! Scenariul lansat de senatorul AUR: Dîncu, supravegheat de Pahonțu, la ordinul lui Klaus Iohannis!

Într-o postare pe Facebook, Claudiu Târziu, senator AUR, recunoaște că s-a văzut, întâmplător spune el, cu Vasile Dîncu, fost ministru al Apărării, și cu Radu Popa, deputat PSD.

Totuși, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR neagă că s-ar fi întâlnit cu generalul Florian Coldea, fost prim-adjunct al SRI.

Mai mult, el avansează un scenariu că s-ar fi acționat la ordinul lui Klaus Iohannis și al șefului SPP, Lucian Pahonțu, împotriva fostului ministru al Apărării, Vasile Dîncu.

Te și întrebi cine era filat în povestea asta? Probabil că senatorul Vasile Dîncu. Poate pentru că este în relații încordate cu președintele Klaus Iohannis. Poate că generalul Pahonțu, prin SPP, poate că-l supraveghea pe Vasile Dîncu”

„N-am fost la nicio masă. N-am mâncat cu senatorul Dîncu, nici cu generalul Coldea. Nu știu dacă ei au fost împreună la o masă. E treaba lor dacă au fost.

Te și întrebi cine era filat în povestea asta? Pentru că e clar că eu am picat acolo absolut întâmplător. Deci, nu eu. Probabil că senatorul Vasile Dîncu. Poate pentru că este în relații încordate cu președintele Klaus Iohannis.

Poate că generalul Pahonțu, prin SPP, așa cum se știe, află diverse și face diverse, poate că-l supraveghea pe Vasile Dîncu. Nu știm, cred că deputatul Radu Popa nu era cel vizat și că s-a nimerit acolo, el fiind finul lui Vasile Dîncu, din câte înțeleg tot de la presă”, spune Târziu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare