sursa foto:  libertatea.ro

Clotilde Armand: ‘Manipularea abjectă s-a terminat, de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1’

Clotilde Armand a precizat duminică pe Facebook că biroul electoral municipal a respins contestaţiile PSD, iar la Sectorul 1 nu vor fi anulate alegerile şi nici nu vor fi renumărate voturile ştiu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1.

„Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestaţiile PSD împotriva mea. Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile şi nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestaţiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Ştiu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”, a scris Clotilde Armand, duminică pe Facebook.

Biroul electoral de circumscripţiei a Minicipiului Bucureşti a decis duminică faptul că nu se mai renumără voturile la Sectorul 1 şi Sectorul 5, au declarat surse ale instituţiei, pentru News.ro. Biroul Electoral Central a transmis sâmbătă pentru soluţionare cererile către biroul electoral municipal,. BEM are termen până duminică să decidă, potrivit hotărârii BEC.

Biroul electoral municipal a hotărât să admită contestaţia împotriva deciziei biroului electoral al sectorului 5 de renumărare a voturilor în sectorul 5 cu 11  voturi „pentru” şi patru „împotrivă”. Privind renumărarea voturilor la sector 1, reprezentanţii ALDE, USR, PNL şi PSD au votat pentru renumărare, însă au fost 11 voturi împotriva renumărării, au adăugat sursele citate.

Astfel, şi Cristian Popescu Piedone este primarul Sectorului 5, în urma rezultatelor alegerilor locale, notează news.ro

Citește și:

Afacere imobiliară dubioasă: Mama de 70 de ani, asociat unic, iar fiul, ‘locotenent’ al clanului Corduneanu

Toți pensionarii sunt vizați! Ce se întâmplă, de fapt, cu pensiile

Medicul care s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus o umilește pe Clotilde Armand: ‘Sunt phroasta ghramada!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare