sursa foto:  INQUAM_Photos_Ilona_Andrei

Clotilde Armand s-a dezlănțuit la adresa social-democrați: ‘Vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1’

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand,  a reacționat extrem de dur după ce liderul PSD, Marcel Ciolacu a anunțat că a pierdut alegerile.

”Șeful PSD spune că am pierdut alegerile. După ce toate instanțele de judecată din România au decis că eu sunt primarul ales al Sectorului 1, s-a trezit dl. Ciolacu la câteva luni de la hotărârea judecătorească definitivă să arunce încă un fake news la Televiziunea Publică. Părerea lui este că fostul primar diamant a câștigat alegerile din Sectorului 1. Atunci când un PSD-ist spune asta înseamnă că este exact pe dos.
Sunt atât de disperați cei din PSD că i-am decuplat de la contractele cu banii publici că nu mai știu ce să inventeze. Și folosesc acest caz pentru a nu desființa secția specială de execuție a magistraților creată de Dragnea și Tudorel Toader.
Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1. Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți”, a scris Clotilde Armand pe Facebook

Citește și:

Clotilde Armand a pierdut alegerile? Marcel Ciolacu: ‘Vreau să o văd că își va da demisia și va pleca’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare