sursa foto:  Hepta

Clotilde Armand s-a dezlănțuit: ‘Vremea dezmăţului şi populismului bugetar din cel mai bogat sector al Capitalei a trecut’

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat, că ‘vremea dezmăţului şi populismului bugetar din cel mai bogat sector al Capitalei a trecut, a venit vremea să reconstruim Sectorul 1’.

Primăria Sectorului 1 a transmis, miercuri seară, precizări, după ce în spaţiul public au apărut informaţii cu privire la tăierile de fonduri din bugetele unităţilor de învăţământ din Sectorul 1.

”În acest moment, la nivelul bugetului Sectorului 1 există o diferenţă între cheltuielile bugetate şi veniturile reale de ordinul a 1 miliard de lei. Această situaţie nu poate fi rezolvată decât prin reducerea de fonduri de la toate structurile aflate în subordinea Primăriei sau Consiliului Local Sector 1.  Tăierile de fonduri despre care se face vorbire în spaţiul public nu înseamnă că educaţia nu este o prioritate pentru actuala administraţie a Sectorului 1.

În niciun caz gaura bugetară lăsată de fosta administraţie nu va fi acoperită prin tăierea fondurilor esenţiale desfăşurării actului educaţional”, a transmis, miercuri seară, Primăria Sector 1, printr-un comunicat.

Primarul Clotilde Armand a afirmat că banii vor fi cheltuiţi raţional.

”Vremea dezmăţului şi populismului bugetar din cel mai bogat sector al Capitalei a trecut. Eu voi remedia ceea ce falşii socialişti au stricat şi, de acum încolo, voi aloca fonduri raţional doar către proiecte esenţiale pentru dezvoltarea comunităţii locale. A venit vremea să reconstruim Sectorul 1, să cheltuim responsabil banii existenţi şi să spunem stop pilelor, corupţiei şi birocraţiei”, a declarat primarul Clotilde Armand, informează news.ro

Citește și:

Veste mare! O nouă categorie de angajați va avea parte de condiții de muncă speciale

Vești importante pentru mii de români! Banii se vor acorda începând cu luna decembrie

SURSE Panică în Sistem! Val de pensionări în Poliție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare