sursa foto:  Foto: INQUAM/George Călin

Clotilde Armand: ‘Se aude că viitorul prefect al Capitalei va fi Traian Berbeceanu. Ar fi o veste extraordinară pentru București’

Primarul ales al Sectorului 1, Clotilde Armand, a afirmat că dacă este adevărat că viitorul prefect al Capitalei va fi Traian Berbeceanu, șeful de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela, și fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, „ar fi o veste extraordinară”.

 

 

„Se aude că viitorul prefect al Capitalei va fi Traian Berbeceanu. Dacă este adevărat, ar fi o veste extraordinară pentru Bucureşti. Ani la rând această instituţie esenţială a fost condusă de incompetenţi”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

În presă se vehiculează că Traian Berbeceanu va fi cel mai probabil noul prefect al Capitalei.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că atitudinea prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu, şi modul în care acesta a acţionat sunt inacceptabile, punctând că acest lucru nu trebuie să rămână fără urmări.

„Este de neînţeles că, deşi am văzut o creştere a numărului de infectare la nivelul Capitalei şi era evident că această tendinţă va continua, nu a existat un plan coerent, comunicat în termeni clari, astfel încât populaţia să fie pregătită şi să ştie la ce să se aştepte. Atitudinea prefectului şi modul în care a acţionat sunt inacceptabile şi nu trebuie să rămână fără urmări”, a spus şeful statului la Palatul Cotroceni.

Întrebat ce înseamnă că atitudinea prefectului „nu trebuie să rămână fără urmări”, Iohannis a afirmat: „Asta rămâne de văzut în detaliu, dar lucrurile nu pot continua aşa”.

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a afirmat luni că nu a urmărit ultimele declaraţii ale prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu, despre rata infectărilor cu noul coronavirus, însă a precizat că Guvernul efectuează o evaluare periodică a activităţii fiecărui prefect.

Premierul a subliniat că „prefectul trebuie să fie informat asupra evoluţiei tuturor activităţilor, tuturor instituţiilor care sunt implicate”.

„Noi facem o evaluare periodică a activităţii prefecţilor şi luăm decizii în consecinţă”, a mai afirmat Orban, informează Agerpres.ro.

Citește și:

Pun stop traseismului? Un politician ajuns la al 6-lea partid, pe listele lui Ludovic Orban

Scandal de proporții! Guvernul, propuneri controversate la Romgaz: Un controlor de trafic, un specialist în asfaltare și un angajat de la AEP

EXCLUSIV Firma mamei secretarului Violetei Alexandru solicită bani de la Guvern!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare