sursa foto:  INQUAM_Photos_Ilona_Andrei

Clotilde Armand tună și fulgeră: ‘Vrei să pui în aplicare legea dar PNL și PSD nu te lasă’

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand susține pe pagina sa de Facebook, că ”PNL a votat la fel ca PSD și au apărat, din nou, compania de salubritate Romprest pentru că a emis facturi nelegale”.

”Frăția în ilegalitate este transpartinică la Sectorul 1. PNL a votat la fel ca PSD și au apărat, din nou, compania de salubritate Romprest pentru că a emis facturi nelegale. Ireal, nu? Vrei să pui în aplicare legea dar PNL și PSD nu te lasă. În ședința de Consiliu Local al Sectorului 1 de astăzi trebuiau votate măsurile luate de ANRSC și Curtea de Conturi a României în urma controlului lor, măsuri de recuperare a datoriilor pe care această companie le are față de autoritatea locală și de exercitare a dreptului la controlul tarifului companiei. Practic acești consilieri PNL și PSD au devenit complici la deturnarea fondurilor publice. Iar eu voi depune o plângere penală împotriva tuturor consilierilor care refuză să respectăm legea. Să plătească din buzunarele domniilor lor, nu din banii cetățenilor. Voi reveni cu aceste proiecte pe ordinea de zi până când toți acești oameni pricep că ”unde-i lege nu-i tocmeală”, până când vor pricepe că nu te joci cu banii cetățenilor cum doresc unele grupuri de interese.
PS: Așa se explică de ce liderii PNL se rugau de mine înainte de ședință să scot de pe ordinea de zi aceste 2 proiecte”, a scris Clotilde Armand pe Facebook

Citește și:

Chirie sau proprietar? Analiștii economici vin cu sfaturi de ultim moment: ‘Trendul se va menține cel puțin cinci ani de aici încolo’

EXCLUSIV În vreme ce Lucian Bode se plânge de deficit de personal, MAI blochează polițiștii să rămână în Sistem! Dumitru Coarnă acuză!

Vești importante pentru șoferi! RCA se majorează cu până la 10% . Ce a dus la această scumpire

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare