sursa foto:  spynews.ro

Comoara Elenei Udrea! Suma uriașă transformată în aur și argint

La 4 octombrie, fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, și fosta șefă a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Alina Bica, au fost arestate preventiv, pentru două luni, în Costa Rica.

Arestată în Costa Rica, Elena Udrea, fost ministru al Turismului, are mari probleme și în România. Agenția Națională de Administrare Fiscală îi vânează averea.

Potrivit documentelor oficiale, averea Elenei Udrea este una impresionantă. De-a lungul timpului, ea a reușit să-și pună la loc sigur o sumă uriașă, deținând-o în aur și argint.

Bugetul.ro vă dezvăluie „comoara” Elenei Udrea. Dacă în 2013, fosta „Blondă de la Cotroceni” declara bijuterii din aur și argint în valoare de 50.000 de euro, în anul următor, aceasta susținea că deține bijuterii din aur și argint ce valorează 100.000 de euro. Practic, în doar un an, valoarea bijuteriilor s-a dublat.

Aceste bijuterii au apărut și în ultima declarație de avere completată de fostul ministru al Turismului, în ianuarie 2017. Pe lângă acestea, Udrea mai deține și alte sume uriașe, și proprietăți. (Vezi AICI întreaga avere a Elenei Udrea!).

Vezi și S-a aflat! Iată cum arată vila secretă a premierului Viorica Dăncilă

Atomica a fost eliberată! Pe cine ar trebui să toarne Elena Udrea

Intră în vigoare azi! Ordonanța de Urgență care se aplică de la 1 noiembrie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare