sursa foto:  antena3

S-a aflat! Iată cum arată vila secretă a premierului Viorica Dăncilă

Problemele financiare nu prea au existat pentru Viorica Dăncilă, aceasta reușind să strângă numai în ultimul an ca europarlementar, din prezența sa la Bruxelles peste 70.000 de euro.

Nici șotul ministrului Viorica Dăncilă avea un venit destul de bun, mai exact 436000 lei/an la o companie petrolieră. Astfel, cei doi au reușit, în anul 2000 să achiziționeze un teren pe Valea Prahovei, în judeţul Braşov, cu suprafaţa de 544 de metri pătraţi. Șapte ani mai târziu, cei doi și-au împlinit visul, astfel că, a apărut şi casa de vacanţă a soţilor Dăncilă, locul preferat de petrecere a concediilor şi pentru fiul premierului, Victor.

Retrasă, dar nici foarte departe de şoseaua naţională, vila Vioricăi Dăncilă are o suprafaţă construită de 156 de metri pătraţi şi o desfăşurare de 417 metri, fiind amplasată perfect, chiar la intrarea într-o pădure deasă de brazi seculari, la capătul unui drum forestier.

Pe lângă culoarea remarcabilă, casa Vioricăi are gard pretenţios şi un balcon de lemn pe care tronează cele două steaguri care o reprezintă pe proprietară, cel al României şi cel al Uniunii Europene.

De menţionat şi faptul că Viorica Dăncilă are norocul unor vecini silenţioşi, asta şi datorită faptului că, în partea dreaptă a proprietăţii, la câteva sute de metri, începe domeniul unui sanatoriu dedicat nevrozelor, potrivit wowbiz.ro.

Sursa foto: wowbiz.ro

 

La numirea în funcția de premier,Vioricăi Dăncilă și-a publicat pe pagina de internet a Guvernului declarația de avere.

Aceasta are 10 conturi și depozite în bănci, în lei, euro și dolari, care cumulează aproape 70.000 de euro, 150.000 de lei, dar și 17.000 de dolari. Aceasta mai are  3 terenuri, 2 apartamente, o casă de vacanță și una de locuit dar și bijuterii de 5.000 de euro. Înainte de a ajunge în frunctea Executivului, a câștigat, ca europarlamentar,  79.932 de euro în anul fiscal trecut.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare