sursa foto:  click.ro

Concediată de la Kanal D, Gabi Cristea va primi bani de la Primăria Capitalei! Ce sumă va încasa și de ce

Gabriela Cristea a plecat de la Kanal D, după un conflict cu patronii turci ai postului de televiziune. Acum, Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, așteaptă să primească bani de la Primăria Capitalei.

Motivul? Celor doi li se va naște, în curând, fetița, iar instituția condusă de Gabriela Firea a anunțat că va acorda 2.500 de lei pentru nou-născuţi, celor cu domiciliul în Bucureşti.

Aceasta a vorbit pe o rețea de socializare despre ajutorul „binevenit”.

„Orice bănuţ în plus pentru copil este binevenit. Să nu crezi că pe mine mă dau banii afară din casă. (…) Habar nu ai despre ce vorbeşti. Dacă tu ai reuşit să faci copii uşor, nu înseamnă că toată lumea are acest noroc. Eu mă străduiesc să fac un copil de aproximativ 15 ani. Nu vreau să îţi spun cam câtă energie şi câte resurse am investit pentru asta. Şi dacă cineva o să râdă că mi-am dorit un lucru firesc, o să îi spun doar să îi fie ruşine pentru cuvintele lipsite de sens, aşa cum îţi spun şi ţie. Eşti genul de om cu care eu si familia mea nu dorim să avem legături, aşa ca am să te blochez. Dacă ne cerem drepturile, nu înseamnă că ne victimizăm. PMB reuşit să se organizeze un pic mai repede, dar sunt sigură că această situaţie se va regăsi curând şi în alte primării din ţară. Mie de altceva mi-e teamă: ca banii aştia să nu fie cheltuiţi într-o cârciumă în loc să ajungă la copii“, a scris Gabriela Cristea, potrivit cancan.ro.

Vezi și Detaliu interesant! Unde a vrut să se angajeze Coldea, după plecarea din SRI

Mișcare interesantă! Ce bancă din România, înființată în anii ’90, se VINDE

Anunț de ultim moment al lui Liviu Dragnea! Ce se va întâmpla cu măsurile fiscale în Guvernul Tudose

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare