sursa foto:  fcb

Cozmin Gușă anunță! ‘Această anchetă îi va turna plumb lui Barna în pantofi’

Consultantul politic Cozmin Gușă a făcut noi declarații în decursul zilei de joi, la Realitatea Tv.

„Dan Barna este un om care s-a îndestulat cu bani europeni în defavoarea unor familii cu deazbilități, ceea ce este extrem de ciudat și care arată că nu mai are credibilitatea așa mare. Acesta e scandalul și faptul că proiectele lui sunt anchetate, nimeni nu scapă de brațul lung al legii.

Este evident că Barna a primit asigurări de la rezerviștii din statul paralel că va avea un drum lin in alegeri, la fel precum a primit asigurări și Cioloș. Această anchetă îi va turna plumb lui Barna în pantofi. Mă mir că, de peste 48 de ore lumea de la PSD tace legat de scandalul lui Barna. Nu ai cum să ratezi un membru al partidului fără penaili, când tu, Barna, ești penal. Liniștea PSD pe acest subiect este ciudată!

Am avut această bănuială despre acest Barna. Acest scandal îi va submina mult din candidatură. Scandalul Barna i-a adus lui Palelogu vreo 4% iar noutatea Paleologu a anulat noutatea Mircea Diaconu. Dacă vrea să emită pretenții la locul doi, trebuie să facă mai mult. Trebuie să te duci către cei nehotărâți. Cu Iohannis trec în turul doi Dăncilă și Barna, chiar dacă el s-a zdruncinat serios. Barna se poate afunda sau să găsească o soluție salvatoare. Dăncilă dacă rămâne cu ghiarele pe guvernare, greșește. A schimbat discursul, Viorica Dăncilă. De la pacifistă și neconflictuală a început să fie mai virulentă decât Olguța Vasilescu”,  a declarat consultantul politic, informează realitatea.net

Vezi și

Lege cu dedicație pentru șefii din Poliție! Vârsta de pensionare sare la 62 de ani

Noi detalii bombă ies la iveală! Cine este procurorul DNA care a închis dosarul lui Dan Barna

EXCLUSIV Majorare de 75%. Guvernul Dăncilă a ‘umblat’ la indemnizațiile foștilor deținuți politic

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare