sursa foto:  fcb

Cozmin Gușă, dezvăluire bombă:’Klaus Iohannis a picat într-o capcană’

Cozmin Guşă a dezvăluit,la Realitatea TV, jocul care se pregătește după anunțul lui Tudorel Toader,  în legătură cu ordonanţa de urgenţă pentru repunerea în termen a celor condamnaţi de complete nelegal constituite.

Declaraţia lui Toader nu e o mare surpriză, decât faptul că şi-au asumat public acest lucru. Justiţia a fost terfelită în ultimii 2 ani. Toate jocurile subterane au anulat lucrurile bune care s-ar fi putut întâmpla în lupta anti-corupţie. Se vor întâmpla aceste lucruri, numai că acesta e tributul pe care-l plăteşte fostul stat paralel, reprezentat de Coldea, de Maior, regimul Băsescu, actualul stat al baronilor, al PSDragnea, tocmai pentru ca reprezentanţii acelui fost stat paralel să poată să se perpetueze în continuare în jocul de putere pe care l-au ocupat. Faptul că Florian Coldea îl asistă direct pe Dragnea de atâta timp sau prin intermediari, le dă posibilitatea acestora de la putere, cu Toader în frunte să beneficieze de un traseu, în baza şantajelor în justiţie. Ăsta e jocul care se pregăteşte„, a spus consultantul politic.

Cozmin Guşă a evidenţiat capcana în care a căzut Klaus Iohannis, pentru că acei oameni „nu gândesc în spiritul de a avea servicii secrete puternice”.

În baza unui deal subteran prin care Dragnea trebuie să fie propulsat în finala pentru preşedinţie, Klaus Iohannis a picat într-o capcană. Care durează de mult timp, de când a refuzat să „debăsifice” structurile de informaţii ale României, l-a păstrat pe Coldea prim-adjunct încă 2 ani la SRI, plus alte cadre cu grade superior înalte, şi a căzut în capcana lor, a unor oameni care nu gândesc în spiritul de a avea servicii secrete puternice. Orice stat care se respectă trebuie să aibă servicii secrete puternice. Dar ei sunt dedicaţi unor jocuri personale. Felul în care s-a purtat cu el Cioloş în 2016, când pe baza discuţiilor pe care le avea cu Coldea a refuzat să sprijine PNL-ul, care a obţinut un scor ruşinos, creând un alt partid USR, pe care l-a făcut de la zero şi l-au propulsat în Parlament„, a afirmat Guşă.

 

 

 

Vezi și

Reînvie un gigant românesc! Se deschid noi magazine

Scandalul fluturaşilor de salariu ia amploare! Polițiștii o amenință pe Carmen Dan!

Bomba care aruncă-n aer Legea pensiilor! Dezvăluire fără precedent

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare