carmen dan inquam octav ganea

sursa foto:  libertatea.ro

Scandalul fluturaşilor de salariu ia amploare! Polițiștii o amenință pe Carmen Dan!

Un nou scandal uriaș a izbucnit, duminică, în „ograda” ministrului Carmen Dan. După ce i-au făcut public salariul șefei MAI, sindicaliștii trec la amenințări. Aceștia anunță că sunt deciși să treacă la proteste și blocheze activitatea Poliției Române.

Bogdan Bănică, polițist criminalist în Suceava şi vicepreşedinte al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, a publicat azi, pe pagina de socializare, fluturaşii de salariu care arată că în România un infirmier debutant câştigă mai mulţi bani decât un poliţist cu zece ani vechime.

Vezi și Scandal-monstru! Polițiștii au făcut public fluturașul de salariu al lui Carmen Dan – Atac devastator la ministrul de Interne

Veniturile pe care le încasează agentul de poliţie se ridică la 3.113 lei, iar veniturile infirmierului la 3.595 de lei. Totuși, în fluturaşul infirmierului apar mai multe ore suplimentare.

„Sigur, la noi orele suplimentare, cu excepţia celor de sâmbătă si duminică, nu sunt remunerate, ci se compensează cu timp liber”, a afirmat Bogdan Bănică.

„Adevărul gol-goluţ este că am rămas categoria bugetară cea mai batjocorită de actualii guvernanţi. Nu se întreabă nimeni de ce, dragă-doamne, informaţiile privind salarizarea personalului MAI este clasificată la secret? Sperând că, în acest fel, îşi pot continua bătaia de joc, ajungând să ne umilească, la propriu. Nemulţumirile noastre, iată, sunt cât se poate de reale, iar ultima şi unica soluţie rămâne protestul masiv al personalului Familiei Ocupaţionale Apărare şi Ordine Publică”, a declarat Bănică, conform Adevărul.

Poliţistul a mai spus că sindicatul pe care îl reprezintă va trece la proteste.

„Îi transmit doamnei ministru (n.r. – ministrul Carmen Dan) că suntem decişi să uzăm de toate formele legale de protest culminând cu blocarea activităţii şi înaintarea la CCR a excepţiei de neconstituţionalitate privind dreptul la grevă”, a mai spus Bogdan Bănică.

Vezi și Bomba care aruncă-n aer Legea pensiilor! Dezvăluire fără precedent

Atenție! Aceste persoane vor primi tichete de masa și spor de 10%

EXCLUSIV Creștere spectaculoasă! Cum i-a explodat salariul lui Carmen Dan

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare