sursa foto:  Facebook

EXCLUSIV Creștere spectaculoasă! Cum i-a explodat salariul lui Carmen Dan

Scandal uriaș în Poliția Română, după ce oamenii legii i-au făcut public fluturașul de salariu al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan!

După ce a izbucnit scandalul dintre președintele Klaus Iohannis și ministrul Carmen Dan, Sindicatul Polițiștilor „Mihai Viteazul” a făcut public fluturașul de salariu al șefei de la Interne.

Citește și Scandal-monstru! Polițiștii au făcut public fluturașul de salariu al lui Carmen Dan – Atac devastator la ministrul de Interne

Concret, potrivit polițiștilor, Dan are, începând cu data de 1 ianuarie 2019, un salariu de 24.675 lei.

Bazându-ne pe această dezvăluire, dar și pe cifrele făcute publice de Carmen Dan, am identificat o creștere spectaculoasă a salariului actualului ministru de Interne, de la numirea în funcție și până în prezent.

Vezi și SURSE Decizia pe care o așteaptă toți românii: Ce va face Guvernul Dăncilă săptămâna viitoare

Potrivit ultimei declarații de avere, șefa de la Interne a avut, în 2017, un salariu anual în valoare de 159.480 de lei. De aici reiese că, în primul an în care s-a aflat la conducerea Ministerului Afacerilor Interne, a încasat lunar suma de 13.290 de lei.

Sindicaliștii au prezentat dovada că, de la 1 ianuarie 2019, salariul său s-a majorat până la 24.675 de lei. Astfel, potrivit calculelor Bugetul.ro, salariul lunar i-a crescut, în doi ani de mandat, cu 11.385 de lei – aproximativ 2.422 de euro, de la numirea în funcție și până în prezent.

Vezi și ANAF a făcut anunțul! Se aplică luna aceasta

Surpriză! Ce salariu are omul care a propus suspendarea Realitatea TV și l-a pus la zid pe Rareș Bogdan

Mare atenție! Vor fi plafonate aceste fonduri

EXCLUSIV Dedesubturile crimei de la Mediaș! Răfuială între ‘pui de interlopi’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare