sursa foto:  huffingtonpost.com

Cruzime dusă la extrem: Ce pedeapsă a primit bărbatul care a ucis un câine prin lovirea în mod repetat cu un cuțit

Caz șocant în România. Un bărbat a ucis un câine prin lovirea în mod repetat cu un cuțit. Inculpatul nu se află la primul conflict cu legea, acesta fiind implicat în mai multe dosare penale, dispunându-se chiar și arestarea preventivă a acestuia.

Fapta sa a șocat o lume întreagă. Judecătoria Tulcea a decis că este incontestabil faptul că acesta a putut să ucidă un câine, aflat în lanț, care nu reprezenta niciun pericol pentru persoana sa.

”Fapta inculpatului constând în lovirea câinelui cu un cuțit artizanal, provocându-i leziuni incompatibile cu viața – întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept, prev. de art.25 alin.1 lit.a din Legea nr.205/2004.”, au constatat autoritățile, potrivit legal-land.ro.

Având în vedere circumstanțele infracțiunii, acesta va fi condamnat la 6 luni de închisoare, iar pedeapsa se va executa în regim de detenție.

”Cruzimea de care a dat dovadă inculpatul, în contextul în care animalul nu reprezenta nicio amenințare, a determinat instanța de a aprecia că singura pedeapsă aptă de a-și atinge scopul este cea privativă de libertate.” (Judecătoria Tulcea, Sentința penală nr. 1030/7 iulie 2017, www.rolii.ro).
Sentința nu este definitivă.

Vezi și Un GIGANT ROMÂNESC ar putea RENAȘTE! E ultimul mare producător din domeniul săuNumire importantă a premierului Tudose! Salariul impresionant pe care îl va primi un pensionar MAI – unde a fost „uns” acesta

Ascensiune militară FULMINANTĂ a Principelui Radu Duda de Hohenzollern! Cum a ajuns un actor să fie COLONEL al Armatei Române

 

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.