sursa foto:  playtech.ro

CTP: ‘Chiar dacă nu sunt alegeri anticipate, PNL se duce pe urmele PNȚCD, se autodistruge’

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre situația actuală a Partidului Național Liberal și este de părere ”că asistăm după 20 de ani la faptul că PNL se duce pe urmele PNȚCD. Exact cum s-a întâmplat în anul 2000”.

 

Și livrează niște basmodii de stă pisoiul în coadă. Adică, nu degeaba râdeau jurnaliștii prin sală. Deci, i se spune „stimabile… miercuri, când e cu astea…”… Domnul Ciolacu a declarat expressis verbis: „Nu votăm guvern minoritar!”. Și e și logic să facă lucrul ăsta. De ce să-l voteze? Și el (Cîțu – n.red.) spune: „Am ascultat cu atenție!”. Adică creierul domnului Șocîțu s-a focusat pe ce-a spus domnul Ciolacu, a analizat fulgerător și a tras o concluzie.

Noi nu ne-am gândit niciun moment, domnul Pândaru… Suntem mici, nu ne duce capul, dar domnul Cîțu a ascultat cu atenție ce-a spus domnul Ciolacu, și domnul Ciolacu s-a referit la sine… A spus că dânsul nu este de acord cu un guvern minoritar, însă membrii partidului… Și a dat un exemplu iarăși de creier pane – situația cu Dăncilă și cu căderea guvernului Dăncilă. Păi ce legătură are?

Atunci, PNL-ul oferea niște mită parlamentarilor pe care a reușit să-i racoleze de pe la PSD, de pe la Ponta. O mită foarte clară – „Intrați în PNL pe poziții eligibile, urmează alegeri”… PSD-ul era în cădere, PNL-ul în urcare, deci afacerea avea sens.

Acum ce să oferi tu? Cu un PNL care dacă intră în alegeri anticipate acum, nu mai rămâne din el nici cât era în 2001 PNȚCD-ul. Și chiar dacă nu sunt alegeri anticipate, cred că asistăm, după 20 de ani, la faptul că PNL se duce pe urmele PNȚCD. Exact cum s-a întâmplat în anul 2000.

PNL-ul se bate cu sine. Nu poți să revii dintr-o situație în care îți rupi singur oasele, fără să te atace nimeni. I-a atacat cineva? PSD-ul și USR-ul stau, se uită la ei și PNL-ul se autodistruge. Cum să-ți revii din autodistrugere?”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare