sursa foto:  realitatea.net

CTP: ‘Vaccinul înseamnă o porție de libertate, că tot strigau diverși antivacciniști, ieșiți în stradă cu haita, strigau că vrem libertate’

Gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP) a declarat că imunizarea prin vaccinarea poate aduce și o anumită ușurare: ”Libertatea înseamnă să te vaccinezi pentru că, dacă te vaccinezi, iată că poți fi mai liber, încep să se relaxeze constrângerile în jurul tău”.

„Umblu de  luni de zile cu masca în emisiune, o s-o scot pentru că asta este ideea, avem distanța regulamentară, suntem în legalitate și, în plus, am două doze de vaccin, deci pot să-mi scot masca și ăsta este un mesaj pentru toți cei care mai evită să se vaccineze. Când ai două doze de vaccin, simți o oarecare ușurare, sunt mai relaxat și pot să-mi scot masca. Același lucru se va putea și pentru ei, nu numai masca, ci și multe alte lucruri vor fi permise pentru cei vaccinați. Asta nu înseamnă că nu o să pun masca după ce plec de aici. Respect în continuare regulile care sunt în momentul de față, respect distanța, masca, dezinfectarea și o să le respect, poate, și după ce nu o să mai fie ele cerute în mod legal.”

 

De fapt, vaccinul poate reprezenta porția de libertate pe care ne-o dorim cu toții, a mai explicat CTP:

„Vaccinul înseamnă o porție de libertate, că tot strigau diverși antivacciniști, ieșiti în stadă cu haita, strigau că vrem libertate. Libertatea înseamnă să te vaccinezi pentru că, dacă te vaccinezi, iată că poți fi mai liber, încep să se relaxeze constrângerile în jurul tău. Nu știu dacă se vor atinge cele 5 milioane la 1 iunie dar și dacă ne apropiem, și, în ultimă instanță, indiferent de cât o să fie la 1 iunie, important este trendul, evoluția, și evoluția este foarte bună. O surpriză pentru mine ce s-a întâmplat în maratonul vaccinării de până acum. Iată că exista această disponibilitate a oamenilor de a se vaccina și se propteau în platforma aia, cum m-am proptit și eu.  Acum că s-a înlesnit foarte mult, practic, în clipa de față, cine vrea să se vaccineze se vaccinează”, conform romaniatv.net.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare