sursa foto:  Facebook

Cum a scris ISTORIE medicul care i-a jignit pe protestatarii #rezist – RĂZBOIUL câștigat CONTRA unui MINISTRU

Medicul Răzvan Constantinescu este, la ora actuală, ținta mai multor atacuri, după ce i-a criticat vehement pe protestatarii #rezist, care au ieșit în stradă duminică, împotriva Guvernului României.

„CĂ TOT SUNT FURIOS…

… anunț de pe-acum că blochez din prima secundă orice idiot care anunță pe Facebook că merge sau că a fost în Piața Victoriei!
Când vi s-au închis spitalele, ați stat ca niște șobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor!
Să vă facă Tudor Chirilă și cu Rareș Bogdan endoscopie, clar?!”, a scris medicul, pe o rețea de socializare, duminică, înainte de începerea protestelor.

Aceste mesaj i-a adus multe injurii medicului, după cum el însuși a dezvăluit pe Facebook.

Un detaliu uitat despre medicul Răzvan Constantinescu

Puțini își mai amintesc că doctorul Răzvan Constantinescu a devenit celebru în urmă cu șase ani, grație unui război câștigat în fața unui ministru.

Pe vremea când Cseke Attila era ministru al Sănătății, Constantinescu a fost destituit din funcția de manager al Institutului de Gastroenterologie şi Hepatologie Iași. Răzvan Constantinescu nu s-a lăsat și a atacat decizia lui Attila în instanță.

Vezi și Detaliu interesant! Cu ce se ocupă ACUM soția lui Mihai Gâdea

În anul 2010, Curtea de Apel Iaşi a anulat ordinul ministrului Attila, prin care îl concedia pe Răzvan Constantinescu. Așa cum era de așteptat, Ministerul Sănătății a făcut recurs, însă magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au păstrat, în anul 2011, decizia celor de la CA Iași, sentința fiind definitivă.

Astfel, doctorul Răzvan Constantinescu își recupera funcția și câștiga războiul cu Cseke Attila, la acea vreme ministru al Sănătății.

Vezi și Un GIGANT chinez investește în România: Ce are în plan și cum va crea foarte multe locuri de muncă

Lovitură uriașă pentru Zara! Ce au transmis muncitorii prin mesaje ascunse în haine clienților magazinului

Alertă de la eMAG! CEO-ul companiei spune că Guvernul ar putea să-i închidă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare