sursa foto:  lumeapolitica.ro

Cum se vor vaccina persoanele care nu se pot deplasa! Răspunsul coordonatorului campaniei de vaccinare

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a anunțat, marți, faptul că autoritățile nu  deocamdată o procedură pentru vaccinarea împotriva COVID-19 a persoanelor imobilizate la domiciliu și care nu pot veni la centrle speciale de imunizare.

Valeriu Gheorghiță a declarat că sunt discuții pentru a găsi cea mai bună modalitate ca aceste persoane să poată fi vaccinate.

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare a declarat că imunizarea „se va efectua la domiciliul persoanei respective, însă exact modalitatea prin care  vom face acest lucru încă nu a fost decisă”.

Ele vor fi vaccinate de echipele mobile, care se ocupă acum cu vaccinarea în centrele sociale, a mai precizat Gheorghiță.

În plus, Valeriu Gheorghiță a anunțat că persoanele imobilizate la domiciliu nu trebuie să se înscrie pe platforma de vaccinare.

„Persoana care se află la domiciliu, în incapacitate de a se deplasa la un centru de vaccinare, nu trebuie să se programeze pe platforma informatică.

Se va face catagrafia tuturor persoanelor care se află în această imposibilitate, împreună cu medicul de familie și reprezentanți ai Direcțiilor de Asistență Socială din fiecare primărie a localității respective și se stabilesc zilele în care acele persoane vor putea fi vaccinate”, a anunțat medicul militar Valeriu Gheorghiță.

Citește și:

O nouă lovitură pentru Guvern! Polițiștii refuză să mai verifice persoanele izolate/carantinate la domiciliu

Informații utile pentru toți șoferii români! Câți bani veți scoate anul acesta din buzunar

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare