sursa foto:  stiri.tvr.ro

Cum a strâns un tânăr un milion de vizualizări pe Facebook? Avertismentul pe care i l-a dat lui Iohannis

Un tânăr din Bistrița, care lucrează în Germania, a făcut senzație pe Facebook, postarea sa fiind vizualizată de un milion de persoane.

Lucian Luca a postat o filmare pe contul său de Facebook joi, unde le ține o lecție de moralitate tinerilor. De asemenea, în cadrul acesteia, el îi ceartă pe politicienii români, dar și pe guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu.

Luca i-a amintit șefului statului că a ajuns președinte datorită „Generației Facebook” și l-a avertizat că tot aceasta îl va da jos.

„Iohannis, „Generația Facebook” te-a pus! Dar uită-te pe Facebook, că îți garantez, că tot așa ajungi jos. Uneori îți mai zic din greșeală „domn președinte”, dar nu meriți să-ți spun așa, că nu ești un președinte cu caracter. Ce tot umbli derbedeu? Ce folos are să te tot duci în vizitele astea, că, vezi Doamne, vrei să aduci investitori? N-ai adus nimic, mergi degeaba!”, spune Lucian Luca, printre altele.

Postarea tânărului bistrițean a ajuns în scurtă vreme virală. Drept urmare, ea a fost vizualizată de un milion de persoane și distribuită de peste 37.000.

Vezi și Teroare la Spitalul Marie Curie! Cine urmează…

Cum vrea Klaus Iohannis să respingă propunerea PSD

Unde se află Sebastian Ghiță

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare