sursa foto:  hotnews.ro

Unde se află Sebastian Ghiță

Fostul deputat, Sebastian Ghiță este de negăsit, iar autoritățile îl caută în tot județul Prahova și l-au dat în consemn la frontieră. Luni, acesta a participat la o întâlnire „protocolară” cu foştii membri ai Comisiei parlamentare pentru exercitarea controlului asupra SRI, la care au luat parte și directorul SRI, Eduard Helvig, dar și generalul Florin Coldea.

Marți, Ghiță a dat publicității o înregistrare în care procurorul său de caz de la DNA Ploiești, Mircea Negulescu, spunea că îl va aresta pentru a-l denunța pe Liviu Dragnea, folosind un limbaj suburban. Iar de miercuri, fostul deputat este de negăsit.

Vezi și Cine a orchestrat dosarul Burnei – SECRETE care ies la lumină

Deși trebuia să se prezinte la Parchet, Sebastian Ghiță pare că a intrat în pământ. Surse de la Realitatea Tv au dezvăluit că ar fi în Turcia, însă până în acest moment nu s-a confrmat acest lucru. Mai mult, procurii continuă să insiste pe căutarea în județul Prahova.

O ipoteză probabilă este însă că Ghiță este într-adevăr în afara țării, într-o locație unde a cerut azil politic, la fel ca și brokerul Cristian Sima. Acesta va folosi probabil argumentul că este hărțuit de un procuror care își revarsă ura asupra lui și că se teme pentru viața sa.

Când va primi azilul solicitat, probabil abia atunci Ghiță va spune unde se află și va face dezvăluiri periodice de la distanță.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare