sursa foto:  b1.ro

Custodele Margareta a dat cărțile pe față!Ce dorește, de fapt

Familia Regală doreşte o „reconciliere naţională”, acesta fiind obiectivul pentru care a luptat Regele Mihai, afirmă Custodele Coroanei Române, Margareta, într-un interviu acordat AGERPRES.

În acelaşi interviu, Principele Radu declară că atunci când ţara este mai divizată, Coroana iese mai mult în evidenţă, fiind „singura care menţine un anume echilibru”.

„Regele Mihai şi-a câştigat în ultimii ani un fel de adoraţie din partea oamenilor. S-a bazat mult pe contrast. Când toată lumea ţipa, el tăcea. Când toată lumea era subiectivă, el era bun cu toţi şi îi înţelegea pe toţi. Nu se poate ca acest lucru să nu meargă în sufletul românilor, pentru că românii văd. Noi credem că ei sunt orbi, dar ei văd perfect, mult mai mult decât credem noi. Şi contrastul acesta a fost mult în favoarea Coroanei, în ultimii ani”, spune principele.

De asemenea, Familia Regală vorbeşte în interviu despre modul în care promovează în lume interesele României, dar şi ale Republicii Moldova.

Custodele Coroanei Române, Margareta, şi Principele Radu se află, săptămâna aceasta, în vizită în Franţa, unde au incluse în agendă întâlniri cu reprezentanţi ai Preşedinţiei, Ministerului de Externe şi Crucii Roşii.

În debutul vizitei, cei doi au participat la deschiderea unei expoziţii dedicate Reginei Maria, la Reims.

Vezi și

Ipoteză-dinamită! Mutarea la închidere pe care o va face Klaus Iohannis, după ce PSD a anunțat că îl execută pe Tudorel Toader

SURSE După ultimatumul dat de Liviu Dragnea, ANPC ar face o mutare total neașteptată: ‘E prima dată când se întâmplă una ca asta’

Vești importante pentru pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare