sursa foto:  stiripesurse.ro

SURSE După ultimatumul dat de Liviu Dragnea, ANPC ar face o mutare total neașteptată: ‘E prima dată când se întâmplă una ca asta’

Șeful PSD, Liviu Dragnea, le-a dat un ultimatum, săptămâna trecută, instituțiilor de forță ale statului, printre acestea numărându-se și ANPC. La scurt timp, în urma ordinului liderului PSD, ANPC, ANAF și Vămile au început asaltul asupra transporturilor de legume și fructe, fiind făcute publice rezultate notabile.

Acum Autoritatea Națională pentru Proecția Consumatorilor s-ar pregăti să facă o mutare absolut neașteptată, conform surelor Bugetul.ro.

Surse din cadrul instituției ne-au dezvăluit că ANPC ar urma să cheltuiască o sumă impresionantă pentru achiziționarea unui sediu în care OPC Timiș să-și desfășoare activiatea.

Mutarea este cu atât mai surprinzătoare cu cât Protecția Consumatorului Timiș are deja un contract de închiriere pentru sediul actual, cu un privat, spun sursele Bugetul.ro.

„E prima dată când se întâmplă una ca asta: noi, ca instituție, să cumpărăm un sediu”, au declarat, pentru Bugetul.ro, persoane care au preferat să rămână sub protecția anonimatului.

Sursele noastre mai spun că în spatele proiectului s-ar afla chiar șefa OPC Timiș, Mihaela Ignat, și conducerea ANPC.

Bugetul.ro a trimis o solicitare, miercuri, la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, dar, până la ora publicării acestui articol, nu am primit niciun răspuns.

Mihaela Ignat și-a acuzat superiorul că are relații cu Trump

În luna martie, o informație halucinantă exploda în presa timișoreană. Mihaela Ignat, șefa OPC Timiș, îl reclama pe Sorin Susanu, șeful regional al OPC, că are relații cu președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Printr-o adresă oficială, având toate caracteristicile necesare (ştampilă, semnătură, notă de intrare şi ieşire etc.), şefa OPC Timiş, Mihaela Ignat, l-a întrebat pe noul şef al Regionalei OPC, Sorin Susanu, care este natura relaţiei sale cu… Donald Trump. Şi asta nu e totul, tot oficial, Ignat s-a plâns că… a ratat întâlnirea cu o planetă, scria, în luna martie, debanat.ro.

De noaptea minţii! Dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs, fiindcă avem de-a face totuşi cu documente cât se poate de oficiale semnate de un director de instituţie din Timişoara. Este vorba de şefa Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Timiş, Mihaela Ignat, care l-a luat la rost pe noul (şi vechiul) director al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului, Sorin Susanu, chiar de la numirea sa pe post. Într-o primă adresă, din data de 1 martie a.c., Ignat îl ia peste picior pe Susanu, îndoindu-se că acesta ar cunoaşte legea din domeniu, astfel că se oferă să-l ajute. Dar asta nu e nimic. Având nu se ştie ce fitile aprinse în cap, Ignat îl mai întreabă pe Susanu ce relaţie are cu… Donald Trump. De menţionat că adresa este şi „spre ştiinţa” preşedintelui ANPC, Marius Pîrvu.

„Vă informez că respect adresa nr. (…) înregistrată la CJPC Timiş cu numărul (…). Referitor la orice aspect legat de controalele desfăşurate de dvs. Comisar Şef CRPC  Sorin Susanu şi echipele CJPC Timiş, respectuos vă rog să rspectaţi întocmai procedurile ANPC, legislaţia în vigoare – pe care ar trebui să o cunoaşteţi, dar dacă nu o cunoaşteţi apelaţi cu încredere la comisarii din cadrul CJPC Timiş. Totodată vă rog să îmi comunicaţi dacă îl cunoaşteţi pe dl. Donald Trump – Preşedintele SUA şi care este este natura relaţiei cu acesta”, a scris Ignat în adresa din 1 martie.

Ratarea întâlnirii cu planeta necunoscută din cadrul galaxiei Calea Lactee

Conform sursei citate, trei zile mai târziu revine cu o nouă adresă oficială, tot pe numele lui Susanu şi „spre ştiinţa” şefului ANPC, în care se plânge că a ratat o… întâlnire spectaculoasă. „Prin prezenta vă comunic faptul că în data de 28.03.2019 am ratat o interacţiune cu o planetă necunoscută din cadrul galaxiei Calea Lactee. Vă informez că în data de 28.02.2019 nu am avut nici o întâlnire cu reprezentanţii mass media, în consecinţă au fost respectate Ordinele şi Circularele ANPC”, a scris Ignat pe data de 4 martie a.c., sublinierile aparţinându-i.

Vezi și

Vești importante pentru pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile

Detalii neștiute ies la iveală! Cum turna Kovesi la Washington!

Trădare pentru Carmen Dan! Cine e ‘Cârtița’ din cabinetul său și pentru care a girat în fața lui Liviu Dragnea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare