carmen dan

sursa foto:  libertatea.ro

Trădare pentru Carmen Dan! Cine e ‘Cârtița’ din cabinetul său și pentru care a girat în fața lui Liviu Dragnea

Trădare pentru ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan! După ce în presă au apărut informații conform cărora cel mai important consilier al său ar fi omului fostului vicepremier și șef MAI Gabriel Oprea, Carmen Dan s-a grăbit să dezmintă.

Mai mult, ea a girat în fața lui Liviu Dragnea și a tuturor liderilor PSD pentru consilierul său.

Lovitură, însă, pentru șefa de la Interne! Publicația Național prezintă dovada că Lucian Diniță, fostul șef de la Poliția Rutieră, ajuns acum consilier al lui Dan, este membru UNPR, formațiune politică în fruntea căreia se află Oprea.

În cadrul unei întâlniri a UNPR, colonelul în rezervă Lucian Diniță declamă că este trup și suflet alături de UNPR.

„Pe 7 aprilie dezvaluiam o posibila operatiune de tip troll privind penetrarea informativa a ministrului de Interne Carmen Dan de catre ”mereu surprinzatorul” fost vicepremier Gabriel Oprea. Totul dupa ce MAI anuntase cu surlele si trambitele mediatice de rigoare numirea fostului sef de la Rutiera, pensionarul colonel in rezerva Lucian Dinita drept cel mai important consilier al ministrului de Interne. Iar de atunci, singura grija a lui Carmen Dan, in loc sa-si vada de traumatizanta problema de acasa a fost sa dezminta, pe canale neoficiale, la toata ”lumea buna” din MAI si PSD ca Lucian Dinita ar fi fost, este sau va fi vreodata membru al UNPR-ului lui Gabriel Oprea. Desigur, asta dupa ce consilierul pentru care ministrul a convocat de urgenta o sedinta solemna de prezentare cu toti sefii de structuri din MAI ”s-a jurat”, nici nu mai conteaza pe ce, ca nici nu a mancat ”usturoi” uneperist si prin urmare nici gura nu- miroase.

Iar probabil dupa ce ”falanga” Rares Vaduva din DGPI a imbrobodit-o din nou pe Carmen Dan ca in urma verificarilor ”Doi s’un sfert” a reiesit ca Dinita nu este membru al vreunui partid politic si atat mai putin al UNPR-ului ”dusmanului de moarte” Gabriel Oprea, ”Blonda de la Interne” si-a luat inima in dinti si a anuntat si ”partidul” ca ea una gireaza sprijinul politic al PSD pentru noua sa mana dreapta. Astfel ca alaturi de Liviu Dragnea, toti ceilalti lideri importanti ai principalului partid de guvernamant au fost asigurati ca omul pe mana caruia a lasat cele mai spinoase probleme ale ministerului, in frunte cu supervizarea Summit-ului U.E. de la Sibiu si mai ales vizita Papei este ”trup si suflet” alaturi de partid.

Ceea ce, de altfel si Lucian Dinita afirma clar si raspicat in filmul care probabil ii va bulversa pe liderii pesedisti. Atata doar ca Dinita declama ca la ”Cantarea Romaniei” ca ”sunt mandru ca am fost primit in familia UNPR” si ca ”va asigur ca sunt trup si suflet alaturi de aceasta structura, de UNPR”!Aoleu, pai ce-ati facut doamna Carmen Dan, ati incurcat deja partidele intre ele? Ca uite, si adeziunea pe care o publicam alaturi de alte documente si inscrisuri oficiale arata ca omul pe care l-ati adus la butoanele MAI este nu doar membru,dar si presedinte executiv al UNPR – Ilfov! Pai chiar asa, sa fi ”pupat ghiulul” mai intelegem, ca asa-i politica de la noi, dar nici macar sa nu stiti ca-i al lui Gabriel Oprea?”, scrie sursa citată.

Vezi și

Scenariu-bombă! Cine ar fi ‘tutorele’ Elenei Udrea

EXCLUSIV ANAF face mutarea așteptată de toți românii! Președintele Mihaela Triculescu a dat ordinul

INTERVIU (II) Ultimul român condamnat la moarte, dezvăluiri năucitoare! Ce s-a întâmplat cu dovezile cu care a fugit din țară – Racolare cu repetiție

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare