sursa foto:  spynews.ro

Scenariu-bombă! Cine ar fi ‘tutorele’ Elenei Udrea

Scenariu exploziv! Un jurnalist aruncă-n aer scena politică, venind cu o ipoteză șocantă în privința „tutorelui” fostului ministru al Turismului, Elena Udrea.

Cătălin Tache de la Național susține că fostul președinte Traian Băsescu i-ar fi lăsat-o în grijă pe Udrea chiar actualului șef al Poliției Române, chestorul Ioan Buda.

„Si uite cum , dupa ce tocmai a fost ”dezgropat” raportul incendiar privind ”aportul” unei importante firme de taximetrie identificata ca fiind in ”portofoliul” femeii pentru care Basescu a riscat totul, inclusiv cariera sa politica, iese la iveala un nou scenariu de lucru privind omul din sistem caruia fostul presedinte i-ar fi lasat-o in grija pe Elena Udrea.

Iar pista este una cu atat mai interesanta cu cat ”tutorele” desemnat de Basescu ar fi nimeni altul decat vechiul sau prieten, chestorul Ioan Buda! Si cum acesta este in prezent nimeni altul decat seful Politiei Romane iar extradarea Elenei Udrea ramane totusi doar o chestie de timp, normal ca se mai mira chiar unii initiati ai sistemului cum va mai reusi Buda sa gestioneze si aceasta delicata problema. Cu toate ca una este sa nu-si dea inca nimeni seama cum de a reusit Sebastian Ghita sa plece in Serbia cand acelasi Buda conducea Politia de Frontiera si alta este sa-ti dai din nou cu ”stangul in dreptul” cand este vorba de aducerea in tara a Elenei Udrea”, susține Tache, conform Național.ro.

Vezi și

EXCLUSIV ANAF face mutarea așteptată de toți românii! Președintele Mihaela Triculescu a dat ordinul

INTERVIU (II) Ultimul român condamnat la moarte, dezvăluiri năucitoare! Ce s-a întâmplat cu dovezile cu care a fugit din țară – Racolare cu repetiție

INTERVIU (I) Ultimul român condamnat la moarte scoate la suprafață detalii halucinante! Cine a ordonat uciderea sa – Suma primită de Mafie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare