sursa foto:  digi24.ro

Ipoteză-dinamită! Mutarea la închidere pe care o va face Klaus Iohannis, după ce PSD a anunțat că îl execută pe Tudorel Toader

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că mai-marii Partidului Social Democrat au decis remanierea lui Tudorel Toader din funcția de ministru al Justiției.

Conform prim-ministrului Dăncilă, Comitetul Executiv Național al PSD a decis că Eugen Nicolicea să preia portofoliul Justiției de la Tudorel Toader.

Analistul politic Sorin Roșca Stănescu vine cu o ipoteză-bombă. Jurnalistul a dezvăluit, la România TV, care va fi mutarea cu care va răspunde președintele Klaus Iohannis.

Roșca Stănescu profețește că șeful statului va bloca din nou Guvernul. Sorin Roșca Stănescu este de părere că președintele Iohannis nu va accepta propunerea PSD privind numirea lui Eugen Nicolicea la Ministerul Justiției.

Vă amintim că șeful statului a mai mizat pe această carte și atunci când PSD a vrut să o readucă pe Olguța Vasilescu în Guvern, însă Klaus Iohannis a refuzat atât numirea sa la Ministerul Dezvoltării, cât și la cel al Transporturilor.

Vezi și

Vești importante pentru pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile

Detalii neștiute ies la iveală! Cum turna Kovesi la Washington!

Trădare pentru Carmen Dan! Cine e ‘Cârtița’ din cabinetul său și pentru care a girat în fața lui Liviu Dragnea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare