sursa foto:  bursa.ro

Dacian Cioloș: ‘Nicuşor Dan nu e un copil pe care să-l atragi cu o bombonică. El e liber să vină să se înscrie în USR PLUS, dacă doreşte, din nou’

Dacian Cioloş, copreşedinte USR PLUS, a declarat, joi, că primarul general, Nicuşor Dan, este liber să vină să se înscrie în Alianţă, dacă doreşte, din nou.Noi avem foarte mulţi oameni care au venit să se înscrie fără să fie chemaţi, pentru că au avut încredere în partid.

„Nicuşor Dan nu e un copil pe care să-l atragi cu o bombonică undeva, să-l atragi într-o parte sau alta. E treaba lor. Ei aşa ştiu să acţioneze. Noi iată că producem oameni de valoare, care şi câştigă atunci când li se permite să-şi prezinte oferta electorală.

Nicuşor Dan, aşa cum îl cunosc, se va concentra în perioada următoare pe punerea în aplicare a obiectivelor cu care a câştigat alegerile, împreună cu echipa pe care o are acolo. Eu ştiu că vrea să obţină rezultate. Cred că mai puţin îl interesează ofertele unora sau altora care vor să-l atragă. PNL a încercat şi încearcă să atragă oameni din toate direcţiile. E treaba lor. Ei au strategia lor de resurse umane. Nicio problemă. Noi vom produce în continuare oameni de calitate care să meargă şi în Parlament şi să ajungă şi în Guvern. Avem resurse umane în partid”, a afirmat Cioloş la TVR 1, întrebat în legătură cu faptul că PNL doreşte cooptarea lui Nicuşor Dan în partid.

El a spus că nu i-a făcut o ofertă lui Nicuşor Dan să se înscrie în USR PLUS, acesta fiind liber să facă acest gest dacă doreşte.

„Nu avem ce ofertă să-i facem. I-am făcut oferta să-i susţinem candidatura la Primăria Bucureşti, i-am făcut oferta să lucreze cu o echipă de consilieri în Consiliul general (…). El e liber să vină să se înscrie în USR PLUS, dacă doreşte, din nou. (…) Noi avem foarte mulţi oameni care au venit să se înscrie fără să fie chemaţi, pentru că au avut încredere în partid”, informează agerpres.ro

Citește și:

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi oportunități pentru cei care vor să se asigure facultativ la pensie

Ludovic Orban face aceeași mutare ca Viorica Dăncilă! Numire identică făcută de actualul șef al Guvernului

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi informații! Când încetează plata pensiei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare