sursa foto:  newsweek.ro

Dan Motreanu: ‘Guvernul României folosește fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii școlare. Ministerul Educației a aprobat proiecte în valoare totală de peste un miliard de euro’

Prim-Vicepreședintele PNL, europarlamentarul Dan Motreanu, a anunțat că Guvernul României folosește fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii școlare.

 

Eurodeputatul liberal Dan Motreanu a precizat că 18 școli din Giurgiu vor beneficia de finanțare pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale.

Guvernul României folosește fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii școlare. Ministerul Educației a aprobat proiecte în valoare totală de peste un miliard de euro, finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în întreaga țară.
18 școli gimnaziale din județul Giurgiu vor beneficia de finanțare pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Este vorba de școlile din localitățile Răsuceni, Greaca, Goștinari, Buturugeni, Găujani, Comana, Vărăști, Oinacu, Slobozia, Valea Dragului, Herăști, Bucșani, Isvoarele, Hotarele, Florești-Stoenești, Colibași, Adunații Copăceni, Daia.

”Vor beneficia de dotare cu laboratoare inteligente”

Vor beneficia de dotare cu laboratoare inteligente: Colegiul Tehnic ”Viceamiral Ioan Bălănescu” din municipiul Giurgiu, Palatul Copiilor din municipiul Giurgiu, Liceul Tehnologic din comuna Comana, Liceul Tehnologic din comuna Prundu. Un laborator inteligent este un spațiu dotat cu echipamente digitale, care poate susține procesul de predare, învățare, evaluare la toate disciplinele.”, a scris Dan Motreanu, pe Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare