sursa foto:  stiripesurse.ro

Daniel Tudorache un nou atac la adresa lui Clotilde Armand: ‘Încearcă să diminueze cuantumul burselor acordate elevilor care învață în Sectorul 1’

Fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, a lansat, pe pagina sa de Facebook, un nou atac la adresa primarului Sectorului 1 Clotilde Armand. El precizează că bursele de performanță, de merit și cele sociale ar urma să fie diminuate substanțial în sedința de joi, a consliliului local.

”Atac la burse. La bursele copiilor!
Scriam zilele trecute că avem în România 500.000 de copii care nu pot face școală online din cauza lipsurilor. Fie nu au acces la internet, fie nu au dispozitivele necesare sau, și mai grav, nu au mijloacele necesare.
Probabil că niciunul dintre ei nu este elev în Sectorul 1, pentru că, de educația copiilor noștri, administrația PSD s-a ocupat cu celeritate, încercând să le asigurăm toate cele necesare.
Nu aceeași viziune o are însă și actuala echipă a primarului validat, care, sub acoperirea eternului pretext al „moștenirii dezastruoase”, încearcă să diminueze cuantumul burselor acordate elevilor care învață în Sectorul 1.
Mai exact, conform unei adrese trimise tuturor unităților de învățământ, actuala conducere a primăriei anunță diminuarea substanțială a burselor de performanță (de la 600, la 400 lei), de merit (de la 300, până la 100 lei) și înjumătățirea celor de studiu și a celor sociale (de la 300, la 150 lei). Toate aceste tăieri ar urma să fie subiectul unui proiect de hotărâre, prezentat în ședința de poimâine a consliliului local.
Sper însă ca, pentru majoritatea consilierilor, viitorul educației să fie mai important decât politica de partid și acest proiect care atacă performanța și bunăstarea copiilor noștri să nu fie adoptat.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare