sursa foto:  Facebook

Sumă impresionantă câștigată de Vladimir Drăghia la Exatlon! Ce va face actorul cu banii

Actorul Vladimir Drăghia este marele câștigător de la Exatlon! În calitate de câștigător al concursului, Drăghia a plecat acasă cu o sumă impresionantă. Mai mult, el a dezvăluit ce va face cu banii.

După ce s-a impus în finala de la Exatlon, Drăghia a plecat acasă cu 100.000 de euro. Vladimir a declarat că își dorește să doneze toți banii, pentru ajutorarea copiilor bolnavi.

Miercuri a fost ultima ediție din acest an a show-ului Exatlon. Telespectatorii au fost cei care au decis cine va câștiga lupta dintre Faimosul Vladimir Drăghia și Războinicul Ionuț Sugacevschi.

Astfel, după cinci luni petrecuți la competiția desfășurată în Republica Dominicană, cel care a plecat acasă cu trofeul și cu premiul de 100.000 de euro a fost Drăghia, care a obținut cele mai multe voturi.

Vezi și Despăgubiri uriașe după accidentul în care a fost implicat „microbuzul groazei”! S-a aflat cine ar putea plăti milioane de euro

Răsturnare de situație! Ce spune Principele dezmoștenit Nicolae despre accidentul de azi

EXCLUSIV! Jocul lui Coldea cu Liviu Dragnea. Rolul lui Kovesi – dezvăluiri care aruncă în aer scena politică! Bomba cu ceas aruncată de Cozmin Gușă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare