sursa foto:  iqool.ro

Decizia care-i poate crește averea Simonei Halep: Variantele de milioane de euro ale liderului mondial – schimbare RADICALĂ

Aceasta este decizia care îi poate schimba cariera Simonei Halep. Liderul mondial are mai multe variante care-i pot umple conturile cu milioane de euro. După ce a renunţat la contractul cu Adidas în momentul când a ajuns lider al clasamentului mondial, asupra Simonei s-a declanşat o adevărată vânătoare.

Halep a anunţat că încă nu a luat nicio decizie în privinţa unui nou parteneriat. Deşi au fost vehiculate mai multe variante, printre care Lacoste şi Nike, Simona nu a semnat deocamdată cu nicio firmă de echipament sportiv.

Ea va fi primul număr 1 mondial din istorie care va evolua la un turneu de Grand Slam fără un sponsor de echipament. Presa internaţională anunţă că românca nu duce lipsă de oferte, de aceea nici nu se grăbeşte să semneze cu cineva.

Asics şi K-Swiss se bat şi ele pentru semnătura Simonei, pe lângă cei de la Nike. Footwearnews.com spune că că managerul Virginia Ruzici va încheia negocierile cu una din firmele de echipament sportiv în cel mai scurt timp. Marele Novak Djokovic a semnat recent cu Asics, firmă care mai are pe listă şi alte nume mari, printre care şi cel al Simonei Halep.

K-Swiss a anunţat că în 2018 unul dintre principalele obiective este creşterea notorietăţii brandului, iar Simona i-ar putea ajuta. Liderul mondial încasa de la Adidas un milion de euro pe sezon, dar de la noul sponsor pretinde cel puţin dublarea sume pentru a semna.

Vezi și Ion Ţiriac a dat lovitura în Spania: Afacerea de sute de milioane de euro – ce i s-a oferit magnatului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare