sursa foto:  aktual24.ro

Decizie importantă a lui Liviu Dragnea! Ce vrea să STOPEZE șeful PSD și în cine LOVEȘTE

Președintele Partidului Social Democrat și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a făcut un anunț de proporții. Acesta a declarat, joi, că a luat o decizie extrem de importantă.

Dragnea a dezvăluit că se pregăteşte un proiect de lege prin care românii şi în special tinerii să fie sprijiniţi în achiziţionarea de terenuri agricole, deoarece în acest moment, în opinia sa, prea multe terenuri sunt achiziţionate de străini, lovind, astfel, în aceștia din urmă.

„Trebuie să încercăm să stopăm ceea ce se întâmplă în domeniul vânzării de terenuri agricole în România. Este o lege care este păcălită, nu se respectă criteriile de acolo şi, respectând cerinţele Uniunii Europene, vom intra cu un proiect de lege foarte repede, în Parlament, prin care să ajutăm în primul rând românii să cumpere terenuri, să ajutăm tinerii români să cumpere terenuri, pentru că ceea ce se întâmplă acum nu e în regulă”, a explicat Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Combinatul Agroindustrial Curtici.

Acesta a dat exemplul unor tranzacţii în care străini care deţin terenuri agricole în România preferă să le vândă altor străini, în detrimentul unor români, informează capital.ro.

Vezi și VIDEO/REVOLTĂTOR! Ce cunoscut hipermarket din România nu servește clienții care vorbesc ROMÂNEȘTE

Atenție, șomeri! Câți bani puteți primi de la stat și în ce condiții

Nu vă enervați! Ce funcție publică ocupă domnișoara din imagine și ce salariu are

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare