sursa foto:  telegrafonline.ro

Drept la replică! VIDEO/REVOLTĂTOR! Ce cunoscut hipermarket din România nu servește clienții care vorbesc ROMÂNEȘTE

UPDATE! După ce Bugetul.ro le-a semnalat acest caz oficialilor Kaufland România, aceștia au răspuns că se delimitează de astfel de comportamente discriminatorii.

„Regretăm situația semnalată și totodată ne cerem scuze. Subliniem că ne delimităm ferm de astfel de comportamente discriminatorii. Politica noastră este să oferim servicii de calitate, caracterizate de amabilitate, față de toți clienții, nediferențiat.  

Vă asigurăm că facem toate eforturile de a comunica cu toți clienții noștri într-o manieră corectă și instruim periodic angajații pentru a preveni astfel de situații”, ne-a răspuns Kaufland România.

Caz revoltător într-o localitate din România! Anumiți angajați ai unui HIPERMARKET DE TOP nu au vrut să servească un client fiindcă vorbea românește.

Un bărbat a vrut să-și comande o porție de mici de la Kaufland, însă angajata hipermarketului l-ar fi înjurat în limba maghiară în timp ce îi lua banii. La scurt timp, banii i-au fost restituiți și nu a mai fost servit.

Acțiunea s-a petrecut în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, angajații care au avut acest comportament fiind din această parte a țării.

Clientul a filmat angajata de la Kaufland-ul din Odorheiu Secuiesc și a postat filmulețul pe YouTube joi, 31 august 2017. Acesta a fost viralizat apoi pe Facebook.

Pe filmare se vede cum bărbatul care vorbea românește este marginalizat și tratat cu dispreț de locuitorii din Odorheiu Secuiesc, doar pentru că nu vorbea limba maghiară.

La final, acesta afirmă că a fost nevoit să plece de la Kaufland, ca să nu fie linșat de localnici.

Imaginile de mai jos vorbesc de la sine:

Vezi și Atenție, șomeri! Câți bani puteți primi de la stat și în ce condiții

Nu vă enervați! Ce funcție publică ocupă domnișoara din imagine și ce salariu are

ATENȚIE! Toate firmele din România vor fi OBIGATE să folosească asta din vara lui 2018

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare