Decizie luată de Gabriela Cristea-A stârnit furia internauților: ”Ai cam luat-o razna de tot…”

 Gabriela Cristea a început un nou proiect la Antena Stars cu care se pare că îi merge strună, are o fetiță minunată și o relație împlinită. Deși a plecat de la Kanal D, vedeta este în continuare susținută de fani, cu care comunică mereu pe rețelele de socializare. De curând, aceasta a luat o decizie care i-a înfuriat, provocând un val de critici.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea și-a anunțat prietenii din mediul virtual că fiica sa și a lui Tavi Clonda, Bella Victoria Margot, are cont de Facebook.

“Victoria vă invită pe pagina ei oficială și să o onorați cu un like. #bellavictoriamargot ??”, a anunța ea pe contul său de Facebook.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Mulți au criticat-o, transmițându-i Gabrielei Cristea că nu înțeleg de ce are nevoie fiica sa, Victoria, care nu are nici măcar un an, de un cont pe o rețea de socializare.

“Ai cam luat-o razna de tot, ești dependentă de site-uri de socializare și să fiți ridicați în slăvi. E un copil ca oricare copil și atât! Și e și ilegal să aibă un copil cont pe Facebook”. “Vă admir mult, dar totuși nu ar trebui să o mai lăsați să crească pentru a spune dacă vrea să fie atât de expusă?”, “Pentru ce are nevoie cea mică de o pagină de Facebook?”, “Credeți că e bine să afișați un copil pe rețelele de socializare?”, sunt mesajele primite de Gabriela Cristea în mediul online.

Vezi și Radu Banciu îl face praf pe Klaus Iohannis: ”Are cultura lingvistică a limbii române cam la clasa a șaptea sau a opta”

Veste uriașă pentru milioane de români! Dezvăluiri în premieră despre noua Lege a pensiilor

Călin Popescu Tăriceanu, atac furibund şi acuzaţii grele la adresa lui Rareş Bogdan: Replică dură a jurnalistului Realitatea TV

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare