sursa foto:  facebook

Dezvăluire bombă a lui Ingrid Mocanu! Cine sunt cei 3 politicieni extrem de importanți ajutați de modificările codului penal

Modificările de la codul penal au tulburat puternic apele în rândul politicienilor, dar societatea civilă pare să nu mai fie la fel de receptivă ca altă dată. Dacă OUG 13 a scos zeci de mii de oameni în stradă, în toată țară, acum când chiar există schimbări majore în legislație, oamenii preferă să meargă în vacanță, fiind probabil plictisiți de jocurile politice.

Renumita avocată, Ingrid Mocanu, fost director la Ministerul Justiției face o dezvăluire bombă pe pagina ei de facebook și arată că cei care beneficiază cu adevărat de modificările la abuzul în serviciu sunt Klaus Iohannis, Gabriel Oprea și Victor Ponta.

„Modificările de la abuzul în serviciu sunt de natură a scăpa doar pe cei care nu au ”furat” nimic niciodată (nu în dosarele de abuz), ci au produs folos ”pentru altul”: consilii județene, regii, persoane necunoscute… de nebuni, s-au trezit să încalce legea cu intenție degeaba.
Există însă persoane care au profitat PERSONAL (ei sau familiile) de pe urma actelor lor:
1. Iohannis – și-a dat singur casa nevestei prin folosirea unor acte false și a îmbogățit FDGR, o organizație ce este continuatoare a unei organizații fasciste, al cărei președinte era la data îmbogățirii;
2. Oprea, apărător al ”interesului național”, proaspăt reșapat: și-a cumpărat prin fraudă o mașină cu care să se plimbe cu coloane oficiale (deci DNA minte… are cel puțin un dosar de abuz cu folos pentru sine … dar nu a vrut să îl facă de râs pe partenerul de Sistem);
3.Ponta, care se pare că semna măsuri cu ceva companii de energie străine și mama sa avea ceva interese la acele companii; și cică și pentru tata socru era foarte binevoitor tov. Ponta… nu e bine, zău!
Oare de ce tocmai ăștia se opun la modificările Codului penal? Că ei chiar au fraudat statul pentru a se îmbogăți personal?
PS – Ponta a zis că e nasol cu ”baronii” PSD, care cică ar vrea Dragnea să fie salvați prin aceste modificări … deci este PA în PSD… nu va mai reveni niciodată. Iar pe Dragnea nu îl mai dă jos de la PSD și de la majoritatea populară nici FSB – ul, nici MOSSAD – ul la un loc. Doar că ăștia nici nu prea vor să îl dea jos  Nasol, Ioha, nasol rău de tot! Nu te văd prea bine! Te-au cam ”lucrat” ăștia cu ”înțelegerile lor secrete cu evreii”… nici ăia 100 de haștagieni din piață care se tăvălesc pe treceri de pietoni și pe holurile Casei Poporului nu te mai salvează „, a scris Ingrid Mocanu pe facebook.

Citește și…

EXCLUSIV! Adevăruri nespuse din Spitalul Fundeni. Cât costă o viață pentru renumitul profesor doctor Irinel Popescu

EXCLUSIV! Surpriză de proporții! Cine vrea să fure parlamentari de la PSD – întâlnire SECRETĂ între politicieni celebri!

EXCLUSIV! Cine l-a reactivat pe Gabriel Oprea în politică și de ce – detalii din culise. Pe cine susține acesa de fapt la prezidențiale

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare