psd ponta

sursa foto:  evz.ro

EXCLUSIV! Surpriză de proporții! Cine vrea să fure parlamentari de la PSD – întâlnire SECRETĂ între politicieni celebri!

Se ascute lupta pentru supremație în statul român și se scot toate armele din dotare. Nume grele, ținute departe de politică prin dosare marca DNA, revin în prim plan, unul câte unul. Chiar dacă păreau doar file de istorie, acum sunt pregătiți să revină la butoane.

Dacă în PNL lupta pentru scaunul de lider este una în care se luptă cu scobitori, ei bine, în PSD s-a scos artileria grea. PSD a devenit în ultimii ani un partid de nezdruncinat și niciuna dintre încercările de a-i mai slăbi din forță nu a reușit. Și cum de fiecare dată social democrații au simțit zdruncinături, doar când s-a luptat din interior, așa se va întâmpla și de data aceasta. Sau cel puțin acesta pare să fie planul bine pus la punct.

Revenirea lui Gabriel Oprea în prim plan a fost una bruscă și neașteptată, el având în spate un dosar cu încărcătură emoțională puternică, cel al polițistului Bogdan Gigină. Dar cum scopul scuză mijloacele, fostul președinte al UNPR și-a făcut (re)lansarea în emisiunea lui Rareș Bogdan, care altă dată ștergea cu el pe jos. Nu și acum.

Surse politice au dezvăluit pentru bugetul.ro că înainte de a ajunge la Realitatea TV, Oprea a mers la o întâlnire secretă între mai mulți politicieni celebri, până nu demult cu mare greutate în PSD, cu scopul de a trasa liniile unui plan minuțios prin care să rupă cât mai mulți parlamentari de la PSD.

Așadar la întâlnire au participat Victor Ponta, Gabriel Oprea, Șerban Mihăilescu și Viorel Hrebenciuc. Aceștia vor să se coordoneze și să utilizeze resursele de partid din interior pentru a reuși să atragă cât mai mulți deputați și senatori de la PSD. Scopul este să slăbească PSD, să-l divizeze și apoi să-l reunească, dar fără Liviu Dragnea și protejații acestuia. Așadar la vremuri noi, aceiași oameni vechi.

Citește și…

EXCLUSIV! Cine l-a reactivat pe Gabriel Oprea în politică și de ce – detalii din culise. Pe cine susține acesa de fapt la prezidențiale

EXCLUSIV! Adevăruri nespuse din Spitalul Fundeni. Cât costă o viață pentru renumitul profesor doctor Irinel Popescu

Nepotisme în Guvernul Viorica Dăncilă? Noi numiri controversate în funcţii-cheie – cum poţi să ajungi consul

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare