sursa foto:  aktual24.ro

Dezvăluire explozivă în emisiunea moderată de Denise Rifai! Suma uriașă care s-ar cheltui cu organizarea mitingului PSD

Sâmbătă, 9 iunie, la Piața Victoriei, Partidul Social Democrat va organiza un miting împotriva abuzurilor care se întâmplă în România, a informat liderul PSD, Liviu Dragnea.

În emisiunea moderată de Denise Rifai, jurnaliștii de la Realitatea TV au dezvăluit cât va costa mitingul PSD din această săptămână.

Potrivit Realitatea TV, la acest eveniment sunt așteptate aproximativ 250.000 de persoane din toată țară. La 100.000 de persoane, ar trebui închiriate 2.000 de autocare.

Reporterul Realitatea TV a susținut că se va plăti 200 de euro per autocar, ceea ce înseamnă că PSD va cheltui 400.000 de euro doar pentru a aduce 100.000 de oameni.

De asemenea, la suma totală se vor adăuga și costurile pentru stegulețe, pancarte, însemne și alte accesorii pe care le vor avea participanții la eveniment.

Astfel, jurnaliștii Realitatea TV au ajuns la concluzia că, pentru mitingul de sâmbătă, Partidul Social Democrat va plăti peste un milion de euro.

Vezi și Călin Popescu Tăriceanu, atac furibund şi acuzaţii grele la adresa lui Rareş Bogdan: Replică dură a jurnalistului Realitatea TV

EXCLUSIV! Șefa DNA făcută…PUI de vânzare! CODRUȚA, din ouă clocite de marinar, educate nemțește…

Schimbare radicală la România TV! Ce se va întâmpla cu postul de marţi, 5 iunie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare