sursa foto:  Agerpres

Dezvăluiri bombă! Patriarhul Daniel a fost filat-Cine a cerut asta

Dezvăluiri bombă! Patriarhul Daniel a fost filat din mai la cererea fostului ministru, Carmen Dan. Totul s-ar fi aflat după ce într-o celebră biserică din centrul Bucureștiului, frecventată des de importanți politicieni, a fost descoperită tehnică de interceptare.

Despre operațiunea derulată de MAI au aflat și președintele Klaus Iohannis, dar și premierul Viorica Dăncilă și anumite structuri contrainformative, conform celor publicate de National.

Se pare că vizat ar fi fost, inițial, preotul de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, unul dintre cei mai căutați duhovnici din București, atât de către celebrități, cât și de către importanți politicieni. Acesta ar fi fost atent monitorizat, raportările făcându-se apoi direct către Carmen Dan! Iar cum respectivul preot este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai apropiați oameni de încredere ai Preafericitului Daniel, acesta din urmă s-a trezit astfel la rândul său în postura de posibilă ”țintă” a operațiunii de filaj. A urmat apoi un schimb tumultos de ”depeșe” neoficiale, în urma căreia deja operațiunea a fost stopată de îndată.

Sursele relatează că de la MAI s-ar fi încercat ”dregerea busuiocului” cu explicația puerilă a unei ”banale monitorizări operative”, care, chipurile, s-ar fi suprapus în respectiva zonă. Însă, această motivare nu ar fi fost deloc înghițită nici la Palatul Victoria, nici la Palatul Cotroceni, nemaivorbind de Dealul Patriarhiei.

Astfel că, deși cea mai probabilă variantă de lucru rămâne totuși filarea unora dintre ”oamenii sistemului” care o deranjau probabil pe Carmen Dan ”pe persoană fizică”, în anumite medii s-a vorbit insistent și de existența unei adevărate operațiuni ”Marele Alb”, în care chiar Patriarhul Daniel ar fi putut fi ”ținta finală” a monitorizării profesioniste și cu tehnică ultraperformantă. Rămâne o enigmă de ce nu există și o speță operativă înregistrată la vreuna dintre structurile MAI pe această temă.

Vezi și

EXCLUSIV Scandal-monstru! Primăria, în război cu Protecția Consumatorilor: Nu are dreptul de a aplica legea

#Rezist provoacă un adevărat cutremur pe scena politică! Cine e ‘securistul’ din USR-PLUS

Mega-surpriză pentru mii de români! Câți bani ar putea primi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare