sursa foto:  zf.ro

Dezvăluiri! Cine este de fapt Mohammad Murad, deținătorul lanțului hotelier Phoenicia?

Mohammad Murad, a avut un parcurs incredibil pe tărâmul românesc, până să ajungă să fie unul dintre cei mai buni antreprenori.

Mohammand Murad a ajuns în România în 1982 cu gândul de a deveni medic, însă a devenit unul dintre cei mai mari antreprenori din țară. Acesta a spus că veniturile  celor şase unităţi de cazare din lanţul Phoe­nicia se situează între 15 şi 20 mil. euro, potrivit capital.

Astfel că, potrivit datelor ZF  Mohammad Murad se află pe prima poziţie în topul celor mai puternici antreprenori din turismul de la Marea Neagră.

Important de menționat este faptul că Murad şi familia sa au afaceri şi în domeniul imobiliar, mai deţin produ­cătorul de conserve Mandy Foods şi lanţul de restaurante Springtime.

Contrar acestor lucruri, medicul neurolog Mohammad Murad vorbeşte mai puţin despre bani şi mai mult despre fericire, milă şi dragoste.

Mohammad Murad s-a apucat de mici afaceri şi, încă de la început, relaţia lui cu statul a fost puţin mai încordată. Inițial a deschis o terasă în Regie, în 1990, dar într-o zi l-a vizitat primarul de atunci al sectorului 6, beat, şi i-a aruncat toate scaunele şi mesele în Dâmboviţa. „Am fost foarte supărat, dar un prieten român mi-a zis că aici există o vorbă potrivit căreia orice şut în fund e un pas înainte. În Liban nu există proverbul ăsta. Atunci am înfiinţat cu un român o firmă de import, care se numea Pisica Neagră. Românul a plecat cu toate actele şi banii. De atunci, pe unde merg, dacă trece o pisică neagră mă întorc din drum”, spune antreprenorul.

A urmat o a doua firmă, numită Prometeu. „Dacă nu iei vreo trei ţepe, nu eşti om de afaceri. Prima ţeapă a fost Pisica Neagră şi a doua Prometeu, prin care am făcut vreo cinci magazine în ţară şi apoi m-am trezit că asociatul meu, tot român, a luat ştampila şi a trecut spaţiile pe numele lui”, spune Murad.

Acesta conchide, spunând că: ” Nu am uitat să fiu om şi niciodată nu voi uita. Banii niciodată nu trebuie să te ridice să ajungi undeva unde nu mai simţi nimic”.

Vezi și:

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

EXCLUSIV Audio. Atenție, Marcel Vela, avem dovada! Șef din Poliție prins pe înregistrare

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare