sursa foto:  evz.ro

Dezvăluiri de proporții! Ce urmărește Dragnea prin numirea lui Mihai Tudose în funcția de premier

În urma propunerii lui Liviu Dragnea și a lui Călin Popescu Tăriceanu, președintele României, Klaus Iohannis, l-a numit pe Mihai Tudose în funcția de prim-ministru. Decizia președintelui a stârnit numeroase controverse în lumea politică.

Se pare că decizia președintelui PSD, Liviu Dragnea, de a numi în această funcție un personaj cu evidente neajunsuri, are la bază anumite scopuri. Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a explicat ce urmărește, de fapt, Liviu Dragnea prin numirea lui Mihai Tudose în funcția de premier.

”Nominalizarea lui Mihai Tudose pentru functia de premier, in ciuda evidentelor neajunsuri ale personajului, inseamna, in fapt, ca prioritatea lui Dragnea in urmatorul an este Fondul Suveran de Dezvoltare. Si cele 10 miliarde de euro implicate de acesta. Grindeanu a fost inlaturat pentru ca evita sa isi asume proiectul (faraonic si cu potential de fraudare), in timp ce Tudose este creatorul si promotorul ideii. Cele 10 miliarde de euro ale Fondului Tudose se adauga, nota bene, celor peste 9 miliarde de euro destinate modernizarii Armatei. Sunt bani la care Dragnea este foarte sensibil, el atacand deschis seful Statului Major pe tema unuia dintre contractele de inarmare si aratandu-se „pe surse” nemultumit de actualul ministru al Apararii – mai degraba apropiat de specialisti decat de partid. Pe scurt: Mihai Tudose este cheia cu care Dragnea isi propune sa tina sub control 20 de miliarde de euro.”, a postat acesta pe Facebook.

Vezi și Informații incendiare! Unde lucrează soția lui Mihai Tudose, propunerea de premier a PSD? Contracte uriașe cu STATUL

BOMBA de la BNR! Afaceri de miliarde și români păgubiți, în pragul sinuciderii

Detalii incendiare despre Mihai Tudose, premierul ales de Liviu Dragnea. Este legat de nume controversate

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare