sursa foto:  romaniatv.net

Diana Șoșoacă anunță noi proteste de amploare împotriva restricțiilor: ‘Noi nu vom sta niciodată în casă și chiar rog poporul român să iasă din casă după ora 22’

Senatoarea Diana Şoşoacă, a declarat, luni seara, la România Tv, că ”au fost 15.000 de  oameni duminică în fața Parlamentului Romaniei”. Ea susține că ”Nimeni nu va mai putea să oblige vreun popor vreodată. În acest moment în lume se iese în stradă, sunt lupte corp la corp între manifestanți și forțele de ordine”.

Contrazisă de Niels Schnecker, care i-a citat un raport al autorităţilor americane, despre care a spus că a fost recunoscut şi de Donald Trump, în care scrie ca peste 500.000 de americani au decedat de Covid, senatoarea Şoşoacă s-a dezlănţuit şi a spus că cifrele sunt mincinoase.

”Avem rude și avocați cu care colaboram în SUA și nu exista așa ceva. Niciodată nu voi accepta minciuna pe care o susțineți. Cine v-a spus asa ceva vă minte. Dați-mi date oficiale! În aceste condiții, vreau să-mi furnizați date oficiale și vreau să văd în urma căror studii stiințifice s-a ajuns la ele”, a tunat senatoarea.

Diana Şoşoacă a anunţat şi următoarele mişcări de stradă de amploare din România, profitând de ocazie pentru a mulţumi tuturor românilor care au participat la manifestaţiile de duminică, 7 martie.

”Pe 20 martie este urmatorul protest în strada. Le mulțumesc tuturor care au dat curs indemnului meu de a ieși în strada în orașele lor. Presa a prezentat total eronat, au fost peste 10.000 de oameni în fața Parlamentului Romaniei. În momentul maxim au fost 15.000, au venit cu autocarele din toată țara. Eu, din păcate, am ajuns târziu, am făcut 7 ore până la București, a fost un dezastru traficul”, a adăugat Diana Şoşoacă.

Întrebată ce ar putea-o convinge să se vaccineze, Diana Şoşoacă a izbucnit la adresa celor care cer vaccinarea obligatorie, printre care şi preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

”Nimeni nu va mai putea să oblige vreun popor vreodată. În acest moment în lume se iese în stradă, sunt lupte corp la corp între manifestanți și forțele de ordine. Dacă asta vor, va fi vina lor. Constituția permite proteste pasnice, dar să nu fim provocați. România este semnatara a Tratatului de la Oviedo, care prevede ca niciun act medical nu poate fi obligatoriu și nici nu poate fi condiționată participarea la viața sociala de un act medical. Iar acum spune Ursula von der Leyen că vrea vaccinarea obligatorie. Câți bani i-or fi dat Pfeizer și Astra Zeneca?”, a incheiat Şoşoacă, informează româniatv.net

Citește și:

Situație dezastruoasă pentru toți românii implicați în acest tip de afacere.Cu cât au scăzuut vânzările

EXCLUSIV Guvernul PNL uită de marea reformă pe care a promis-o la stat! Un arhitect a fost transformat în inspector-șef la Apele Române

Vești importante pentru toți românii care au investit în acest tip de producție. Se anunță creșteri uriașe

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare